Erşan Konserve Kavurma 160 G

Erşan Konserve Kavurma 160 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

57.0 TL
-3650.0 TL
3707.0 TL


Migros online mağazasından Satın al

Erşan Konserve Kavurma, genç ve yaşlı herkes tarafından sevilen bir yiyecektir. Konserve kavurma, Ersan kalitesi ve güvenilirliğiyle en uygun koşullarda pratik ambalajıyla size sunulur. Ürünü hem tek başına hem de diğer yiyeceklerle beraber soğuk veya sıcak olarak tüketebilirsiniz. 

Erşan kavurma, nefis bir meze olarak davet sofralarında içkilerin ve tüm soğuk içeceklerin yanına yakışır. Ürünü soğuk sandviç olarak ya da kaşar peyniriyle beraber tost yaparak değerlendirebilirsiniz. Kekikle, pul biberle ve tercihinize göre diğer baharatlarla lezzetini katlayarak da yiyebileceğiniz konserve kavurma, size besleyici ve doyurucu bir öğün alternatifi sunar.

 

İşletme Kayıt No
11-00221

Kullanım Önerileri
serin ve rutubetsiz yerde muhafaza edilmelidir. kutu açıldıktan sonra +2/+4 C 'de muhafaza edilerek 7 gün içerisinde tüketilmelidir.

Net Miktar (g/ml)
160

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
DANA KUŞBAŞI ET, DANA YAĞI, YEMEKLİK TUZ,

Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
ERŞAN ET VE ET ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Erşan Konserve Kavurma 160 G ne kadar?
  • Erşan Konserve Kavurma 160 G kaç lira?
  • En ucuz Erşan Konserve Kavurma 160 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.