Dr.Oetker Rokoko Toz Karışımı 188 G

Dr.Oetker Rokoko Toz Karışımı 188 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

32.5 TL
3242.05 TL
-3209.55 TL


Migros online mağazasından Satın al

Dr.Oetker Rokoko, çikolata parçaları içeren kakaolu ve vanilinli iki farklı lezzet katmanı üzerine çikolatalı sos dökülerek hazırlanan muhteşem bir soğuk tatlı...

Ürün paketinde çikolata parçaları içeren kakaolu tatlı karışımı, vanilinli tatlı karışımı ve çikolatalı sos karışımı bulunmaktadır. Çok pratik bir şekilde hazırlanan Rokoko’yu altına ve üzerine sade veya kakaolu kek koyarak hazırlayabileceğiniz gibi, içerisine arzu ettiğiniz Dr. Oetker Sıvı Aroma Verici çeşitlerinden birini ilave edebilirsiniz.

İşletme Kayıt No
TR35K000884

Kullanım Önerileri
"Hazırlanışı: 1- 25 cm'lik baton kalıbın içini, kenarlarını da kapatacak şekilde streç film veya buzdolabı poşeti ile kaplayın. Buzdolabında soğutulmuş 150 ml (yaklaşık 1,5 çay bardağı) sütü çırpma kabına alın. Üzerine vanilinli tatlı karışımını boşaltın. Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde kıvam alıncaya kadar toplam 3 dakika çırpın. Tatlıyı baton kalıba alın ve üzerini hafifçe düzeltin. 2- Buzdolabında soğutulmuş 150 ml (yaklaşık 1,5 çay bardağı) sütü çırpma kabına alın. Üzerine kakaolu ve çikolata parçalı tatlı karışımını boşaltın. Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde kıvam alıncaya kadar toplam 3 dakika çırpın. Tatlıyı, vanilinli tatlının üzerine dökün ve üzerini hafifçe düzeltin. Dondurucuda en az 4 saat bekletin. 3- 150 ml (yaklaşık 1,5 çay bardağı) sütü bir tencereye boşaltın ve çikolatalı sos karışımını üzerine ilave edin. Orta ateşte el çırpıcısı ile devamlı karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve karıştırarak 1 dakika daha kaynatın. Ocaktan alıp arada karıştırarak soğutun. Çikolata sosunu servisten hemen önce Rokoko dilimlerinin üzerine dökün. Öneri: Ambalajın ön yüzündeki gibi sunum için hazırladığınız Rokoko?yu 4 eşit parçaya dilimledikten sonra her bir parçayı üçgen servis edilecek şekilde ikiye bölün. "

Net Miktar (g/ml)
188

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Şeker, yağı azaltılmış kakao tozu (%12), tam hidrojene bitkisel yağ (palm), çikolata parçaları (%7) (şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, yağı azaltılmış kakao tozu, emülgatör (ayçiçeği lesitini), vanilya ekstraktı), glikoz şurubu, modifiye patates nişastası, emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin laktik ve asetik asit esterleri, yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), modifiye mısır nişastası, nişasta, süt proteini (sodyum kazeinat), aroma verici, kıvam arttırıcılar (guar gam, ksantan gam), tuz, vanilin (%0,08), renklendirici (beta karoten)

Alerjen Uyarısı
Süt ürünü içerir. Soya ve sert kabuklu meyve içerebilir.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Dr.Oetker Rokoko Toz Karışımı 188 G ne kadar?
  • Dr.Oetker Rokoko Toz Karışımı 188 G kaç lira?
  • En ucuz Dr.Oetker Rokoko Toz Karışımı 188 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.