Kinder Bueno White 39 G

Kinder Bueno White 39 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

22.0 TL
2194.05 TL
-2172.05 TL


Migros online mağazasından Satın al

Kinder Bueno White, çikolata, süt, fındık kreması ve çıtır gofretin birleşiminden oluşmuştur. Lezzetli Kinder Bueno, keyifli vakit geçirmek ve kendilerini hafif bir atıştırmalık ile şımartmak isteyenlere, Kinder kalite ve güvencesi ile sunulmaktadır. 



Kullanım Önerileri
Serin ve Kuru yerde saklayınız (TETT yanına yazınız)

Net Miktar (g/ml)
39

Menşei
POLONYA

İçindekiler
beyaz çikolata (%28) (kakao yağı, şeker, yağsız süt tozu, sade yağ (süt ürünü), emülgatör: lesitin ( soya); aroma verici (vanilin)), şeker, bitkisel yağ (palm), buğday unu, yağsız süt tozu, tam yağlı süt tozu, fındık (%5), peynir altı suyu tozu (süt ürünü), buğday nişastası, yağı azaltılmış kakao tozu (%0.4), bitkisel yağ (ayçiçek), süt proteini konsantresi, emülgatör: lesitin (soya), kabartıcılar (amonyum hidrojen karbonat,sodyum hidrojen karbonat), aroma vericiler, tuz. "Toplam üründe süt bileşenleri %21.5. Beyaz çikolatada kakao yağı minimum %20,süt kuru maddesi minimum%14. "

Alerjen Uyarısı
BU ÜRÜN SOYA KALINTISI İÇEREBİLİR

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
FERRERO TÜRKİYE ÇİKOLATA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN.VE

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Kinder Bueno White 39 G ne kadar?
  • Kinder Bueno White 39 G kaç lira?
  • En ucuz Kinder Bueno White 39 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.

Benzer ürünler

Ürün
Marka
Mağaza