Çubuk Tarçın Kg

Çubuk Tarçın Kg Migros mağazalarında satılmaktadır.

395.9 TL
39435.0 TL
-39039.1 TL


Migros online mağazasından Satın al

Asya'nın güneyinde yetişen ve defnegiller ailesine mensup olan tarçın, geleneksel mutfağımızın önemli baharatları arasında yer alır. Zeytinyağlılardan tatlılara kadar birçok farklı yemeğe dengeli bir lezzet katan çubuk tarçın, ağaç kabuklarının soyulup kurutulması ile elde edilir. Çubuk tarçını, yemeğinizin yoğunluğuna göre ister bütün olarak isterseniz kırarak kullanabilirsiniz.

Tatlı ve zeytinyağlılar dışında reçel yapımında da kullanabileceğiniz çubuk tarçın, pişirdiğiniz her yemeğin şeker ve asit miktarını dengelediği gibi yumuşak aroması ile lezzetlerini de takviye eder. Çubuk tarçını hazırlayacağınız bitki çaylarında kullanabileceğiniz gibi içme suyunuza da ekleyebilirsiniz. Çubuk tarçını yemeklerde tek seferlik, çaylarda en fazla 2 defa ve içme suyu hazırlarken sürahinin içine koyarak en fazla 1 hafta kullanabilirsiniz.

Menşei
ENDONEZYA

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
AYFER KAUR OĞULLARI MAHMUT KAUR VE MURAT KAUR

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Çubuk Tarçın Kg ne kadar?
  • Çubuk Tarçın Kg kaç lira?
  • En ucuz Çubuk Tarçın Kg nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.