X.OMO SIVI 10 YIK. 650 ML COLOR

X.OMO SIVI 10 YIK. 650 ML COLOR OnurMarket mağazalarında satılmaktadır.

14.99 TL


OnurMarket online mağazasından Satın al

Omo Color Sıvı Deterjan Yumuşak Paket ile hem ekonomik hem de çevre hassasiyetine sahip bir ürün sunuyor. %50 daha az plastik kullanılarak hazırlanan yumuşak paket %100 Omo gücü içererek çamaşırlarınızı temizliyor. Bütçenize ve çevreye dost olan yumuşak paket deterjan kolay depolanabilme, ideal koşullarda muhafaza ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Deterjanı açtıktan sonra isterseniz paketten kullanmaya devam edebilir, dilerseniz bir şişeye doldurarak kullanım süresince saklayabilirsiniz.

Renkliler için özel olarak geliştirilen Omo Color, çamaşır makinesinin kısa programında bile üstün leke çıkarma teknolojisini aktive eder. Renk koruma özellikli sıvı deterjan sayesinde çamaşırlarınızın renkleri çok daha uzun süre canlı kalır. En sevdiğiniz tişörtler, elbiseler ilk günkü rengini uzun süre korur.

Toz deterjana göre daha ekonomik olan konsantre sıvı deterjan, özel parfümü ile uzun süre çamaşırlara mis koku bırakır. Renkli çamaşır deterjanı, 750 ml ile 10 yıkama sağlar. Siz de lekelerle savaşırken tasarruf edebilir, çamaşırlarınızın renklerini koruyabilir ve Omo'nun cezbedici kokusu ile temizliğin keyfine varabilirsiniz. Hemen sipariş verin, renkli çamaşırlarınızda üstün temizliği deneyimleyin. 

  • X.OMO SIVI 10 YIK. 650 ML COLOR ne kadar?
  • X.OMO SIVI 10 YIK. 650 ML COLOR kaç lira?
  • En ucuz X.OMO SIVI 10 YIK. 650 ML COLOR nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.