Aslıhan Koruyan Sabancı Glütensiz Gurme Lezzetler Kitabı

Aslıhan Koruyan Sabancı Glütensiz Gurme Lezzetler Kitabı Gratis mağazalarında satılmaktadır.

140.0 TL
90.0 TL
50.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

“Glütensiz Gurme Lezzetler – Güçlü Bir Bağışıklık Sistemi İçin Altın Öneriler” Paris’te düzenlenen 17. World Gourmand Cookbook Awards’da “Dünyanın En İyi Sağlık ve Beslenme Kitabı” dalında birincilik kazandı. 2020 senesinde İsveç Stockholm’de World Gourmand Cookbooks Tarafından “Son 25 Yılın En İyi Sağlık ve Beslenme Kitabı” seçildi.

Glütensiz Gurme Lezzetler, Türk mutfağı üzerine hazırlanan, besin analizleri içeren dünyada ve Türkiye'deki ilk glütensiz yemek kitabı olma özelliğini taşıyor. Resimler ile renklendirilmiş 320 sayfadan oluşan kitap, Akdeniz Mutfağından kolay bulunan malzemelerle hazırlanan denenmiş, pratik ve leziz 170 tarif içeriyor. Glütensiz Gurme Lezzetler içerisinde, uzman doktorlar ve beslenme bilimcilerinin hazırladıkları her tarife özel besin analizi tabloları, vitamin ve mineral değerleri okuyuculara sunuluyor.

Bağışıklık sistemini kuvvetlendiren vitamin ve antioksidanların hangi tariflerde ne kadar olduğunu belirten analizleri sunduğu tablolar ile tariflerin toplam karbonhidrat, protein, lif ve yağ içeriklerinin yanısıra folik asit, kalsiyum, magnezyum, çinko, demir, niasin, D, E, A, C, B1, B2 vitaminleri açısından zenginliklerini gösteriyor. Glütensiz Gurme Lezzetler, bilimsel alt yapısı ile sağlıklı mutfakların vazgeçilmezi olmaya adaylığını koyuyor.

Aslıhan Koruyan Sabancı kitabını tanıtırken "Tariflerimi kitap haline getirirken benim gibi gıda duyarlılığı olan kişilerin de merak edebileceği bilgilere kitabımda yer vermek istedim. Çeşitli mutfakların yemek tariflerini sadece glüten duyarlılığı olan kişiler için değil, Akdeniz ve Ege mutfağını seven, sağlıklı beslenmek isteyen herkes için hazırladım. Kitabımın, glüten duyarlılığı olan kişilere, çölyak hastalarına, hasta yakınlarına, çocuk hekimlerine ve gastroenterologların yanısıra yemek pişirmeyi seven yediden yetmişe her ülkeden okuyucuya faydalı olacağını umuyor, tüm okuyucularıma sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum" diyor.

Ağırlıklı olarak Akdeniz ve Ege mutfağının eşsiz lezzetlerini içeren Glütensiz Gurme Lezzetler ile kahvaltı, ana yemek, tatlı ve meyve, içecek ve sorbeler için değişik tariflerle birçok lezzet tatmak mümkün. Kitapta ayrıca, faydalı bilgiler, ev yapımı konserve domates, evde sirke yapımı, aromalı zeytinyağı yapımı gibi pratik tarifler de bulunuyor.

Aslıhan Koruyan Sabancı’nın “Yaşam Tarzı, Beden ve Ruh Sağlığı Kategorisinde Dünyanın En İyi Diyet Kitabı” ödüllü “Evinizde Sağlık ve Güzellik, Doğal Tarifler-Öneriler” ve “Dünyanın En İyi Akdeniz Yemekleri Kitabı” ödüllü “Çocuklar İçin Gurme Lezzetler – Bebeklikten Yetişkinliğe Sağlıklı ve Doğal Yaşam Tarzı” “isimli iki kitabı daha bulunmaktadır.

  • Aslıhan Koruyan Sabancı Glütensiz Gurme Lezzetler Kitabı ne kadar?
  • Aslıhan Koruyan Sabancı Glütensiz Gurme Lezzetler Kitabı kaç lira?
  • En ucuz Aslıhan Koruyan Sabancı Glütensiz Gurme Lezzetler Kitabı nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.