ALTERRA YÜZ TEMIZLEME SÜTÜ ORGANIK NAR ÇEKIRDEĞI YAĞI ÖZLERI VE ORGANIK ALOE VERA- ÇOK KURU CILT TIPI IÇIN 125 ML

ALTERRA YÜZ TEMIZLEME SÜTÜ ORGANIK NAR ÇEKIRDEĞI YAĞI ÖZLERI VE ORGANIK ALOE VERA- ÇOK KURU CILT TIPI IÇIN 125 ML Rossmann mağazalarında satılmaktadır.

17.9 TL
-4.0 TL
21.9 TL


Rossmann online mağazasından Satın al

• Organik nar çekirdeği yağı özleri ve organik Aloe Vera cildi temizler ve nem yönünden besler. • Vegan üründür.• Natrue sertifikalı üründür.Tüketicinin Dikkatine:Renklendirici, parfüm ve koruyucu madde içermez. Silikon, parafin ve diğer petrol ürünlerini içermez. Ürünün içeriğinde kullanılan bitkisel ürünler mümkün olduğunca kontrollü organik tarım ürünlerinden ve doğal bileşenlerden elde edilir. Cilde uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştır.Doğal kaynaklardan elde edilen koku ve ekstraktlar içerir. Kullanım / Uygulama Önerisi:Göz çevresi hariç; yüz, boyun ve dekolte bölgesine cildi temizlemek üzere pamuk yardımıyla uygulayarak temizleyin ardından bol ılık su ile durulayın. Bakım Önerisi: Kadifemsi ve güzel bir cilt görünümü için ek olarak Alterra narlı bakım kremini kullanmanızı öneririz.

  • ALTERRA YÜZ TEMIZLEME SÜTÜ ORGANIK NAR ÇEKIRDEĞI YAĞI ÖZLERI VE ORGANIK ALOE VERA- ÇOK KURU CILT TIPI IÇIN 125 ML ne kadar?
  • ALTERRA YÜZ TEMIZLEME SÜTÜ ORGANIK NAR ÇEKIRDEĞI YAĞI ÖZLERI VE ORGANIK ALOE VERA- ÇOK KURU CILT TIPI IÇIN 125 ML kaç lira?
  • En ucuz ALTERRA YÜZ TEMIZLEME SÜTÜ ORGANIK NAR ÇEKIRDEĞI YAĞI ÖZLERI VE ORGANIK ALOE VERA- ÇOK KURU CILT TIPI IÇIN 125 ML nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.