Arifoğlu Limon Yağı 20 ml

Arifoğlu Limon Yağı 20 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

55.5 TL
17.0 TL
38.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

(Citrus Limon) Limon ağacı 3-5 m yükseklikte, kışın yapraklarını dökmeyen, beyaz çiçekli bir ağaçtır. Genellikle ilkbaharda çiçek açar. Vatanı Hindistan olup bugün bütün Akdeniz ve Ege ülkerlerinde yetişmektedir. Kendine has kuvvetli ve aromatik bir kokuya sahiptir. Ekşi ve baharlı bir tada sahiptir. %90 kadar limonen ve %4-5 arasında citral bulunur. Bunların yanı sıra organik asitler, pektin, folat, kalsiyum, potasyum, şekerler, ysitrik asit, flavon türevleri, A vitamini ve yüksek oranda C vitamini içermektedir. Bitkisel uçucu yağdır. Su buharı distilasyon yöntemi ile elde edilmiştir. En yüksek kalite hammaddeden üretilmiştir. Tamamen doğaldır.

Kullanımı: Dahilen 3 damla limon yağının 1 çay bardağı suya damlatılarak kullanılması tavsiye edilir. Haricen, masaj yapılarak uygulanır.

Elde Edilişi Yöntemi: Limon kabuklarından su buharı distilasyon yöntemi ile elde edilmektedir. TETT ve parti numarası ambalaj üzerindendir.

Uyarılar: Oda sıcaklığında ağzı kapalı, ışık almayan yerde saklayınız. Şeker, böbrek hastaları ve hamilelerin doktor kontrolünde kullanması önerilir.

  • Arifoğlu Limon Yağı 20 ml ne kadar?
  • Arifoğlu Limon Yağı 20 ml kaç lira?
  • En ucuz Arifoğlu Limon Yağı 20 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.