Arifoğlu Organik Kırışıklık Karşıtı Yüz Kremi 50 ml (Anti Wrinkle)

Arifoğlu Organik Kırışıklık Karşıtı Yüz Kremi 50 ml (Anti Wrinkle) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

187.0 TL
75.0 TL
112.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Mevcut kırışıklıklara karşı etkin bakım sağlar. Cildinizdeki doğal ışıltıyı ortaya çıkarır, pürüzsüz bir görünüm oluşmasını destekler. Kırışıklıkları önlemede doğal ve uzun dönemli etki. Kolajen yapının incelmesi ve zayıflaması kırışıklık oluşumunun ana nedenidir.

Aktif Bileşenleri; Siyah Frenk Üzümü, Zerdeçal, Hindistan Cevizi, Aloe Vera, Lavanta, Selvi, Mür, Günlük, Papatya, Hint Dutu, Misket Limonu, Kabe Samanı

Etki Mekanizması; Siyah Frenk Üzümü, yüksek oranda cilt dostu GLA içerir. Zerdeçal, etkili bir arındırıcı görevi görür. Hindistan Cevizi, cildin faydalı asitlerden faydalanmasını kolaylaştırır. Aloe Vera, nemlendirici ve besleyicidir. Lavanta, etkili bir tonik ve nemlendiricidir. Mür, günlük kırışıklıklarla savaşta en etkili bitkilerdendir. Papatya, yatıştırıcı etkiye sahiptir. Kabe Samanı tropikal adalardan gelen bu değerli saman, cilt için pek çok özel fayda içerir.

Nasıl Kullanılır?

Temiz cilde uygulanır. Dekolteden yüze kadar olan bölgeye (dekolte bölgesi ve yüz dahil) kullanılır. Yüz serumunun ardından kullanılması bakım sürecine katkıda bulunur.

  • Arifoğlu Organik Kırışıklık Karşıtı Yüz Kremi 50 ml (Anti Wrinkle) ne kadar?
  • Arifoğlu Organik Kırışıklık Karşıtı Yüz Kremi 50 ml (Anti Wrinkle) kaç lira?
  • En ucuz Arifoğlu Organik Kırışıklık Karşıtı Yüz Kremi 50 ml (Anti Wrinkle) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.