Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Saç Dökülmelerine Karşı Vitamin E Chia Tohumu Yağı Arginine 350 ml

Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Saç Dökülmelerine Karşı Vitamin E Chia Tohumu Yağı Arginine 350 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

30.0 TL
0.25 TL
29.75 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Superblend formülüyle saç dökülmelerine* karşı savaşan yeni Elidor ile tanışmaya hazır mısın?

Saç bakımında doğanın gücünden faydalanan Elidor şampuan ve saç kremleri vitamin içeren özel formülleri ve özenle seçilmiş bitkisel yağlarla saçlarına güç ve enerji katmaya devam ediyor. Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımı Superblend saçının ihtiyacı olan vitamin ve yağları içeren eşsiz bir karışımdan oluşuyor. Yeni Elidor Superblend Saç Dökülmelerine Karşı Serum Bakım Kremi ile saçlarının gücünü göster!

Saçlarının kırılmasından ve koparak dökülmesinden sıkıldın mı? O halde saç bakım rutinine saçlarının ihtiyaç duyduğu vitamin, yağ ve proteinleri içeren bir ürün eklemeye ne dersin? Yeni Elidor Superblend Saç Dökülmelerine Karşı Serum Bakım Kremi saçın koparak dökülmesiyle adeta savaşır, etkili bir koruma sağlar.* Güçlü içeriği sayesinde saçlarının canlanmasına ve direnç kazanmasına yardımcı olur. Elidor saç dökülmesine özel* saç kremi, saçı yumuşacık yapmasıyla bilinen E vitamini, saçı korumasıyla bilinen chia tohumu yağı ve saça güç vermesiyle bilinen keratin içeren formülü sayesinde etkili bakım sağlar. Saçı ağırlaştırmayan formülüyle saçların kırılmasını engeller, hızlı durulanır ve 10 kata kadar** daha az dökülmesini sağlar.*

Sen de hayallerin yolunda hızla ilerlerken saçların da gücüne güç katsın istiyorsan E vitamini, chia tohumu yağı ve keratin içeren formülüyle yeni Superblend Saç Dökülmelerine Karşı Serum Bakım Kremi’ni mutlaka dene! Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Şampuan ile birlikte kullan, daha güçlü bir etki sağla!

• Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımı Superblend, saçının ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları içerir.
• Özel Superblend formülü saç dökülmelerine karşı savaşır...*
• İçeriğindeki E Vitamini ile saçları yumuşacık yapar.
• Formülündeki chia tohumu yağı sayesinde saçı besler, canlandırır.
• Keratin içeren formülü sayesinde saça güç kazandırır.
• Saçı ağırlaştırmaz, hızlı durulanır.

* Koparak dökülmelere karşı
** Kremsiz şampuanla karşılaştırıldığında

Neden Çevre Dostu?
Geri dönüştürülebilir ambalaja sahip.

  • Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Saç Dökülmelerine Karşı Vitamin E Chia Tohumu Yağı Arginine 350 ml ne kadar?
  • Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Saç Dökülmelerine Karşı Vitamin E Chia Tohumu Yağı Arginine 350 ml kaç lira?
  • En ucuz Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Saç Dökülmelerine Karşı Vitamin E Chia Tohumu Yağı Arginine 350 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.