Calve Ketçap 700 Gr + Mayonez 600gr 2'li Set

Calve Ketçap 700 Gr + Mayonez 600gr 2'li Set ŞokMarket mağazalarında satılmaktadır.

20.44 TL


ŞokMarket online mağazasından Satın al


Calve Ketçap 700 Gr + Mayonez 600gr 2'li Set

 

Calve Ketçap 700 Gr

Görevi yiyeceklerinizin lezzettini artırmak olan Calvé Ketçap, bu kez rotayı kendine çevirdi ve yepyeni, dinamik bir tatla kendi lezzetini artırdı! Yepyeni tadıyla Calvé Ketçap yine bir numara. Calve'den bir yenilik daha!

Calve Ketçap'ta "Yeni Lezzet" devri başlıyor! Eşsiz lezzetine lezzet katarak sevenlerinin karşısına çıkan Calve Ketçap, yiyeceklerinize heyacan ve lezzet katmaya devam ediyor...

İçindekiler: Domates Püresi, şeker, sirke, modifiye mısır nişastası, tuz, elma suyu konsantresi, su, koruyucu (sodyum benzoat), doğal baharat aroması. Az miktarda yumurta, süt ve türevleri, hardal, kereviz içerebilir.

 

Calve Mayonez 600 Gr

Sevdiğiniz seçkin Calvé Mayonez tadını daha uzun süre koruyabilen Akıllı Kapak ve çılgın ambalajıyla Calvé Mayonez'i yine elinizden düşüremeyeceksiniz. Calve'nin dönüşü muhteşem oldu!

Calvé, ketçap ve mayonezseverlere Akıllı Kapak'la yeniden 'merhaba' diyor. Yeni Akıllı Kapak sayesinde Calvé şisesini ne kadar sallarsanız sallayın etrafa sıçratmıyor, ketçap ve mayonez kapak kenarına bulaşmıyor!


İçindekiler:
 Bitkisel sıvı yağ, su, yumurta sarısı, şeker, modifiye mısır nişastası, sirke, tuz, limon suyu konsantresi, koruyucu (sorbik asit), asit düzenleyici (laktik asit), aromalar (hardal,limon), antioksidan(E.D.T.A). Yumurta içerir. Az miktarda hardal, kereviz, süt ve türevi içerebilir.

 

  • Calve Ketçap 700 Gr + Mayonez 600gr 2'li Set ne kadar?
  • Calve Ketçap 700 Gr + Mayonez 600gr 2'li Set kaç lira?
  • En ucuz Calve Ketçap 700 Gr + Mayonez 600gr 2'li Set nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.