Thalia Aloe Vera Cilt Bakım Kremi 250 ml

Thalia Aloe Vera Cilt Bakım Kremi 250 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

99.5 TL
19.5 TL
80.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Thalia Natural Beauty Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici Cilt Kremi ile “ölümsüzlüğün bitkisi”nin özsuyu cildinize aksın!

%100 doğal ve yüzde yüz teknolojik ürünlerini “Doğallığı Yaşamak Hakkınız” sloganıyla paylaşan Thalia Natural Beauty, AR-GE çalışmalarının eşsiz bir örneği olarak sunduğu Aloe Vera Serisi’nde yoğun olarak aloe veraya yer veriyor. Zambakgiller familyasından olan Afrika kökenli aloe vera (sarısabır) bitkisi, Mısırlılar tarafından “ölümsüzlüğün bitkisi” olarak tanımlanıyor. Bunun sebebi de gerçek bir mineral, aminoasit ve vitamin deposu olması. Aloe vera yaprakları kırıldığında ortaya çıkan jelimsi özsuyunda 20 mineral, 18 aminoasit ve 12 vitamin olduğunu belirtmemiz bile aloe veranın değerini vurgulamaya yeterli.

Thalia Natural Beauty Aloe Vera Onarıcı ve Nemlendirici Cilt Kremi, içeriğindeki yüzde 50 aloe vera özsuyu ve değerli yağlarla cilt kuruluğunun önüne geçerek, cildinizin derinlemesine beslenmesini sağlıyor. Formülünün hafif ve nemlendirici yapısı cildi besliyor ve yumuşak bir cilt dokusu kazandırmaya yardımcı oluyor. Bu ürün, özellikle susuz ve güneşe maruz kalan cildin nemlendirilmesine destek olmak için formüle edilmiştir.

• Paraben ve parafin gibi insan sağlığına zararlı maddeler içermez.
• Ürün, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Kullanım Şekli
Thalia Natural Beauty Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici Cilt Kremi’ni hafif dokunuşlarla cildinize uygulayın. Bu ürünü güne başlarken, duş ve güneşlenme sonrasında veya ihtiyaç duyduğunuz diğer anlarda günlük cilt bakım rutininizin bir parçası olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Thalia Aloe Vera Cilt Bakım Kremi 250 ml ne kadar?
  • Thalia Aloe Vera Cilt Bakım Kremi 250 ml kaç lira?
  • En ucuz Thalia Aloe Vera Cilt Bakım Kremi 250 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.