Thalia Aloe Vera Özlü Yüz Bakım Serumu 10 ml

Thalia Aloe Vera Özlü Yüz Bakım Serumu 10 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

50.0 TL
25.0 TL
25.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Thalia Natural Beauty Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici SOS Serum, %90 aloe vera özsuyu içeriğiyle cildinizi hızlıca onarır!

Aloe vera (sarısabır), hem cildimiz hem de saçlarımız için sayısız faydaya sahip bir bitki. Cildin temizlenip bakımının yapılmasına, nemlendirilmesine, saçların güçlendirilip onarılmasına yardımcı olur. AR-GE çalışmalarına özel bir önem veren Akten Kozmetik aloe vera özsuyuna yoğun olarak yer verdiği bir seri yarattı: Thalia Natural Beauty Aloe Vera Serisi. Serinin öne çıkan ürünlerinden biri olan Thalia Natural Beauty Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici SOS Serum, %90 aloe vera özsuyuna yer vermesiyle dikkat çekiyor, yüz bakımına önem verenlerin ilgisini hak ediyor. Thalia Natural Beauty Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici SOS Serum, cildinize anında rahatlatıcı ve nemlendirici özellikler sunuyor. Dokusu son derece hafif ancak etkisi güçlü olan serum; cildinizi hızla nemlendiriyor, cildinizin gerginliğini hafifletiyor, nem dengesini geri kazanmasına yardımcı oluyor. Thalia Natural Beauty Aloe Vera Onarıcı ve Nemlendirici SOS Serum’u, serinin diğer yüz bakım ürünleri olan Aloe Vera Onarıcı ve Nemlendirici Yüz Kremi ve Aloe Vera Onarıcı ve Nemlendirici Yüz Köpüğü ile birlikte kullanmanızı tavsiye ederiz.

• Paraben ve parafin gibi insan sağlığına zararlı maddeler içermez.
• Ürün, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Ürün Kullanımı
Thalia Natural Beauty Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici SOS Serum’dan birkaç damlayı avucunuza damlatın. Temizlenmiş yüzünüze hafif dokunuşlarla uygulayın, iyice yedirin.

  • Thalia Aloe Vera Özlü Yüz Bakım Serumu 10 ml ne kadar?
  • Thalia Aloe Vera Özlü Yüz Bakım Serumu 10 ml kaç lira?
  • En ucuz Thalia Aloe Vera Özlü Yüz Bakım Serumu 10 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.