Nivea Make Up Expert Pürüzsüz Makyaj İçin Nemlendirici Makyaj Bazı 50 ml + Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici 125 ml

Nivea Make Up Expert Pürüzsüz Makyaj İçin Nemlendirici Makyaj Bazı 50 ml + Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici 125 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

100.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

NIVEA Make Up Expert Pürüzsüz Makyaj İçin Nemlendirici Makyaj Bazı
NIVEA cilt bakım uzmanları tarafından makyajınızın uzun süreli kalıcı olması ve cildinizin gün boyu nemini koruması için özel olarak geliştirildi.

Makyaj Bazı: Pürüzsüz ve uzun süreli kalıcı makyaj için cildinizi hazırlar. Cilt makyajınızı sabitler, gün boyu mükemmel görünmesini sağlar.
Nemlendirici: Cildinizi 48 saate kadar yoğun şekilde nemlendirir. Hafif formülü ile gözeneklerinizi tıkamadan hızlı bir şekilde emilir.

Mükemmel ve pürüzsüz makyaj görünümü, uzun süre kalıcı makyaj ve gün boyu nemli bir cilt sağlar.

NIVEA Make Up Expert Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici
Makyaj yapmayı sevenler için özel olarak geliştirildi. Mavi Kantaron Çiçeği ile zenginleştirilmiş formülüyle ovalama gerektirmeden suya dayanıklı maskarayı ve makyajı etkili bir şekilde çıkarır ve kirpiklerinizi korur.

Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Ürünü pamuk üzerine uygulayın ve göz bölgesini içten dışa doğru nazikçe temizleyin. Kontakt lens kullanıcıları içi uygundur.

  • Nivea Make Up Expert Pürüzsüz Makyaj İçin Nemlendirici Makyaj Bazı 50 ml + Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici 125 ml ne kadar?
  • Nivea Make Up Expert Pürüzsüz Makyaj İçin Nemlendirici Makyaj Bazı 50 ml + Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici 125 ml kaç lira?
  • En ucuz Nivea Make Up Expert Pürüzsüz Makyaj İçin Nemlendirici Makyaj Bazı 50 ml + Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici 125 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.