TheLifeCo Baby Organik Biberon, Emzik ve Oyuncak Temizleyici 500 ml

TheLifeCo Baby Organik Biberon, Emzik ve Oyuncak Temizleyici 500 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

79.5 TL
24.5 TL
55.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

TheLifeCo Baby Organik Biberon Emzik ve Oyuncak Temizleyici 500 ml

Baby Emzik ve Biberon Temizleyici, yenidoğanlar ve bebekler, yeni gelişen bağışıklık sistemleri nedeniyle çok yüksek hijyen gereksinimine ihtiyaç duyar. Çevrelerini, temas ettiklerini ve ağzına götürdüklerini zararlı kimyasallardan uzak tutmak gerekir.

TheLifeCo Baby Organik Emzik Temizleyici kiri ve tozu kolay bir şekilde arındırır. Durulaması kolaydır ve ardında hiçbir kalıntı bırakmaz. Tamamen bebeklere göre düşünülmüş, onlar için geliştirilmiştir.

Özellikleri
• Devamlı ağızlarına soktukları oyuncakları, sık sık yere düşürdükleri emzikleri ve biberonlarını TheLifeCo Baby Organik Biberon Emzik, Oyuncak Temizleyici ile gönül rahatlığıyla temizleyebilirsiniz. Her ayrıntısının en ince detaylara kadar düşünüldüğü yüksek standartlarda üretilen temizleyici sentetik parfüm içermez.
• İçeriğinde ağartıcı, fosfat, boya ve amonyak gibi zararlı maddeler bulunmaz.
• Formülündeki doğal aktif bileşenler sayesinde emzik, biberon, göğüs pompası, oyuncak gibi bebeğiniz için kullandığınız tüm suda yıkanabilir gereçleri güvenli ve etkili bir şekilde temizler.
• Saf ve yoğun formülü sayesinde uzun süreli kullanıma uygundur.
• Suda kolay çözünür, az köpürür, hızlı durulanır ve kalıntı bırakmaz.
• Ürün, elde yıkama için uygundur ve elleri tahriş etmez.
• Organik, bitkisel bazlı ve GDO içermeyen ham maddelerden üretilmiştir.
• İyonlaştırıcı radyasyona maruz bırakılmamıştır.
• Vegandır, hayvansal madde kullanılmamıştır ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Bebeğiniz İçin Güvenli Temizlik
Bebekler çok hassas bir bünyeye sahiptir. Onları dışarıdaki tüm zararlı etkenlerden korumak da ebeveynlere düşer. Günlük hayatta en çok temas ettiği maddeler emzik, biberon ve oyuncak gibi malzemelerdir. TheLifeCo Baby Organik Biberon Temizleyici ile bebeğinizin kullandığı biberonları içiniz rahat bir şekilde sıklıkla yıkayabilirsiniz. İçeriği bebeklere uygun olan bu ürünü, aynı zamanda göğüs pompası ve benzeri eşyalar için de kullanabilirsiniz. İçinde zararlı olarak boya, amonyak, ağartıcı, fosfat bulunmaz. Sadece bebeğinizin sağlığını değil sizin de ellerinizi düşünen bu temizleyici, yıkarken ellerinizi de tahriş etmez.

Oyuncak Hijyeni için TheLifeCo Baby
Yenidoğan bebeklerin bakteri ve mikroplara karşı ne kadar savunmasız olduğu bilinen bir gerçektir. Onlarla temas eden her çeşit eşya kadar insanların da kişisel hijyen sağlamaları şarttır. Bebekler için üretilen temizleyiciler ile cilt temizliği için üretilen sabunların içeriği birbirinden tamamen farklıdır.

Organik Temizleyiciler TheLifeCo’da
Bebeğinize hazırladığınız yemeği yedirirken, sentetik bir tat ve koku almaması için üretilen organik temizleyici sayesinde içiniz rahat edebilir. İçerisinde sentetik parfüm olmadığından hem bebeğiniz yemeğin tadına varacak, hem de rahatsız edici yapay kokuyu almayacaktır. Ürün ayrıca dermatolojik olarak test edilmiş ve onaylanmıştır.

TheLifeCo Baby Organik Biberon Emzik ve Oyuncak Temizleyici 500 ml’lik ambalajlarda satışa sunulur. Ambalajı geri dönüşüm kriterleri dahilinde denetimden geçmiştir. Tamamen organik olarak üretilen TheLifeCo Baby Organik Biberon, Emzik ve Oyuncak Temizleyici’sini güvenle kullanabilirsiniz.

  • TheLifeCo Baby Organik Biberon, Emzik ve Oyuncak Temizleyici 500 ml ne kadar?
  • TheLifeCo Baby Organik Biberon, Emzik ve Oyuncak Temizleyici 500 ml kaç lira?
  • En ucuz TheLifeCo Baby Organik Biberon, Emzik ve Oyuncak Temizleyici 500 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.