Calvin Klein Defy EDT Erkek Parfüm 100 ml

Calvin Klein Defy EDT Erkek Parfüm 100 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

1329.0 TL
480.0 TL
849.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Calvin Klein Defy Eau de Toilette, canlandırıcı tazelik ve güçlü ahşabın cesur kontrastıyla göz kamaştıran bir Calvin Klein parfümüdür. Bu CK erkek kokusu, gevrek Bergamot ve taze Lavanta Absolute'u vurgulayan bağımlılık yapan bir narenciye karışımıyla açılır. Haiti'den sorumlu bir şekilde tedarik edilen sağlam ve dünyevi Vetiver Yağı, dokusal unsurları zengin ve çekici Amber notaları ile birleştiren bu erkekler için eau de toilette'in kalbidir.

Taze, erkeksi ve bağımlılık yapan bir Calvin Klein erkek parfümü.

Koku Ailesi: Woody Fresh

Üst Notalar: Bergamot Yağı
Kalp Notaları: Lavanta Absolute
Alt Notalar: Vetiver Yağı

Calvin Klein Defy, canlandırıcı tazelik ve güçlü ahşabın cesur bir karşıtlığıdır: otantik gerçeklerini ve içindeki zıtlıkları keşfederken sınırları aşan erkekler için bir eau de toilette... Calvin Klein'in ikonik kodlarını yansıtan modern bir şişede paketlenmiştir: Şehvetli bir kenarla aşılanmış kot mavileri ve minimalizm. Bu CK kokusu, meydan okumaya giden yolda kırılganlık ve cesaretin ikiliğini temsil eden kavisli ancak keskin siluetin üzerinde dokulu bir mat kapağa sahiptir.

CK Defy ile Meydan Okumaya Cesaret Edin!

Nasıl Kullanılır?
Özgünlüğü ve içindeki zıtlıkları kutlayan bir CK erkek parfümü. Gün boyu süren bir CK koku deneyimi için bu erkek eau de toilette'i göğüs, pazı, boyun ve kulak arkasındaki nabız noktalarına uygulayın.

  • Calvin Klein Defy EDT Erkek Parfüm 100 ml ne kadar?
  • Calvin Klein Defy EDT Erkek Parfüm 100 ml kaç lira?
  • En ucuz Calvin Klein Defy EDT Erkek Parfüm 100 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.