Eklips Esnek Saç Fırçası (Asortili)

Eklips Esnek Saç Fırçası (Asortili) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

55.0 TL
5.0 TL
50.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

ÖNEMLİ NOT: Bu üründe renk seçimi yapılamamaktadır. Sipariş verdiğinizde resimde gördüğünüz renk ve çeşitlerden stoklarımızda bulunan bir tanesi gönderilecektir.

Eklips Esnek Saç Fırçası (Asortili)

Saçlara zarar vermeden tarama rutini kazandırmayı hedefleyen Eklips Esnek Saç Fırçası (Asortili), saçların zarar görmeden açılmasına yardımcı olur. Esnek tasarımı sayesinde saç telleri birbirine birbirine karışmadan kolayca açılabilir ve saçlar koparak kırılmadan taranabilir.

Eklips Esnek Saç Fırçası (Asortili) yumuşak uçlarıyla saç derisine nazikçe masaj yaparak katkıda bulunur ve dökülme probleminin azalmasını sağlayabilir. Islak ve kuru taramalara uygundur. Köpük, jöle ve krem gibi şekillendiricilerle birlikte kullanılabilir. Esnek tarak kıvırcık saça sahip kişiler için kıvırcık belirginleştirici özellik gösterebilir.

Tüm saç tiplerine uygun, saçı yıpratmadan taramaya yardımcı olan esnek saç fırçası küçükten büyüğe herkesin saç bakım rutininde yer alabilir. Saç tellerine nazikçe bakım yapar, şekillendirir ve saçların kopmadan taranmasına yardımcı olur. Ergonomik tasarımıyla konforlu bir rutin kazandırır.

  • Eklips Esnek Saç Fırçası (Asortili) ne kadar?
  • Eklips Esnek Saç Fırçası (Asortili) kaç lira?
  • En ucuz Eklips Esnek Saç Fırçası (Asortili) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.

Benzer ürünler

Ürün
Marka
Mağaza