Eklips Sloganlı Bez Çanta (Asortili)

Eklips Sloganlı Bez Çanta (Asortili) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

29.5 TL
-0.25 TL
29.75 TL


Gratis online mağazasından Satın al

ÖNEMLİ NOT: Bu üründe çeşit seçimi yapılamamaktadır. Sipariş verdiğinizde resimde gördüğünüz çeşitlerden stoklarımızda bulunan bir tanesi gönderilecektir.

Eklips Sloganlı Bez Çanta (Asortili)

Doğa dostu bez çantalar son yılların en popüler ve temel aksesuarlarından biri olarak dikkat çekiyor. Eklips Sloganlı Bez Çanta yumuşak dokuya sahip ham bezle tasarlanıyor. Üzerinde farklı ve popüler sloganlar yer alıyor. "Follow me", "loading...", "hold me" gibi harekete geçirici, muzip slogan baskılarıyla günlük stili desteklemeye yardımcı oluyor.

Eklips Sloganlı Bez Çanta 35 x 40 cm ölçüsüyle geniş iç hacmine sahiptir. Defter, kitap, ajanda, tablet, laptop gibi kişisel eşyalar içerisine kolayca sığar. İster tatilde plaja giderken ister şehir yaşamında günlük hayata karışırken stilinize uyum sağlar, yanınızda taşımak istediğiniz eşyalar için şık bir depolama alanı sunar.

Güçlü ve geniş yapılı omuz askısı gün boyu ağırlığı dengelemeye yardımcı olur. Ham bez kumaş yapısı leke tutmaya karşı dirençlidir. Kirlendiğini düşündüğünüzde uygun yıkama koşullarıyla çantayı temizleyebilirsiniz.

Ürün Boyutları: 35 x 40 cm

  • Eklips Sloganlı Bez Çanta (Asortili) ne kadar?
  • Eklips Sloganlı Bez Çanta (Asortili) kaç lira?
  • En ucuz Eklips Sloganlı Bez Çanta (Asortili) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.