Dove Kadın Sprey Deodorant Original Antiperspirant 200 ml

Dove Kadın Sprey Deodorant Original Antiperspirant 200 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

62.5 TL
-0.25 TL
62.75 TL


Gratis online mağazasından Satın al

1/4 nemlendirici içeren Dove Original ter kokusu ve ıslaklık önleyici deodorant 48 saat koruma sağlar.

Antiperspirant korumasından ödün vermeden cildinizi rahatlatan ve nemlendiren en iyi ter kokusu önleyici Dove deodorantları arasında yerini alan Original Sprey temiz kokusu ile sizi cezbeder. Dove ürünleri arasında en etkili deodorantlardan biri olan Dove sprey deodorant, ter kokusuna ve ıslaklığa karşı etkili korumanın yanı sıra kalıcı tazelik hissi sunar.

Dove Original Sprey Deodorant 1/4 nemlendirici krem içerir. Alkol içermeyen yumuşak formülü sayesinde de teninize ipeksi bir dokunuş sağlar.

Dove Deodorant ürünleri arasında sizin için en uygun, en etkili ve en iyi deodorantların başında gelen Dove Original sprey, etkili formülü ve içeriğindeki bileşenler sayesinde koltuk altlarınıza ihtiyaç duyduğunuz bakımı yapmanızı sağlar.

Cilt sağlığını düşünerek cildi tahriş etmeyen, ter kokusu ve ıslaklık önleyici olan Dove deodorant etkili koruma sağlar. Ayrıca cildinize karşı son derece naziktir. Bu sayede koltuk altınız için endişelenmekten kurtulabilir, gün boyu uzun süre kalıcı tazelik ve ferahlık hissini yaşayabilirsiniz.

Dove sprey deodorantlar zengin içeriği ve yaptığı bakım sayesinde Dove deodorant fiyatları arasında size uygun bir alternatif sunmaktadır.

Gün boyu ferah ve temiz bir cilt hissi verir. Günlük kullanıma uygundur. Cilt uyumu dermatolojik olarak test edilmiştir.

Sıkça Sorulan Sorular

Dove Original Sprey Deodorant terlemeyi önler mi?
Dove Original Sprey Deodorant ter kokusu ve terden kaynaklı ıslaklığı 48 saat boyunca önler. Bu sayede koltuk altınız için endişelenmeden gün boyu kalıcı tazelik ve ferahlık hissini yaşayabilirsiniz.

Dove Original Sprey Deodorant nasıl kullanılır?
Dove Original Sprey Deodorantı kullanmadan önce iyice çalkalayın. Temizlenmiş olan kuru koltuk altlarına 15 cm mesafeden sıkın.

Dove Original Sprey Deodorant göze kaçarsa ne olur?
Dove Original Sprey Deodorant göze kaçtığı takdirde göz bol su ile yıkanmalıdır. Gerekirse hemen doktorunuza veya en yakın sağlık kuruluşuna başvurulmalıdır.

Özellikler
• 48 saat süren etkili formülü sayesinde gün boyu koruma sağlar.
• Ter kokusu ve ıslaklık önleyicidir.
• Dermatolojik olarak test edilmiştir.
• Alkol içermeyen, nazik bir formülü vardır.
• 1/4 nemlendirici içerir, cildi nemlendirir ve bakım yapar.
• Temiz ve ferahlık hissi veren bir kokusu vardır.

İçindekiler
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate,Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil,C1245 Alkyl Benzoate, Disteardimonium Hectorite, Octyldodecanol, BHT,Propylene Carbonate, Dimethiconol, PEG-4, Alpha-Isomethyl lonone, Benzyl Alcohol,Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexy! Cinnamal.

  • Dove Kadın Sprey Deodorant Original Antiperspirant 200 ml ne kadar?
  • Dove Kadın Sprey Deodorant Original Antiperspirant 200 ml kaç lira?
  • En ucuz Dove Kadın Sprey Deodorant Original Antiperspirant 200 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.