Philips Multigroom 3000 Serisi 6'sı 1 Arada Erkek Bakım Seti MG3710/15

Philips Multigroom 3000 Serisi 6'sı 1 Arada Erkek Bakım Seti MG3710/15 Gratis mağazalarında satılmaktadır.

799.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Philips MG3710/15 Tıraş Makinesi tamamen dolu pille 60 dakika kullanım süresi sunar. Uzun pil ömrü tıraş olurken size ihtiyaç duyduğunuz zamanı verir. Böylece sakallarınıza şekil verirken pil konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

4 adet tarak sakallarınızı tarzınıza uygun olarak istediğiniz uzunlukta kısaltmanıza imkan tanır. Eğer sakallarınızı tamamen kısaltmak isterseniz taraksız başlığı kullanabilirsiniz. Ayrıca burun ve kulak kılı düzeltici başlık yardımıyla istenmeyen tüylerden kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

Philips MG3710/15 Bakım Seti sık seyahat eden erkekler için kullanım ve taşıma kolaylığı sağlar. Ürünle birlikte gelen taşıma çantası yardımıyla bakım setinizin tamamını yanınızda taşıyabilirsiniz. Bu sayede nerede olursanız olun kişisel bakımınızı aksatmanıza gerek kalmaz.

Yıkanabilir başlık ve tarakları ürün temizliğini kolay hale getirir.

Tıraş makinesinin özel çelik bıçakları bileme gerektirmez. Çalışma esnasında otomatik olarak bilenen bıçaklar uzun yıllar keskinliğini koruyarak tahriş olmadan tıraş olmanıza imkan sunar.

Teknik Özellikler
Pil: Ni-MH
Şarj Süresi: Tam şarj 16 saat
Kullanım Süresi: 60 dakika
Aparatlar: Taraksız düzeltici, burun ve kulak kılı düzeltici, 4 adet tarak
Bakım: Yağlama ve bakım gerektirmeyen tasarım yapısı

Yeniliğin Öncü Markası
Philips, teknoloji dünyasına yaptığı katkılar ve elektronik alanında ürettiği ürünlerle öne çıkan bir markadır. Daima yeniliğin peşinden koşan firma, sürekli gelişen yapısıyla günümüzde hala birçok teknolojinin öncülüğünü yapar. Çok yönlü şirket yapısı sayesinde küçük ev aletleri, kişisel bakım ürünleri ve gelişmiş tıbbi cihazlar gibi bir çok alanda kullanıcılara kaliteli ürünler sunar.

  • Philips Multigroom 3000 Serisi 6'sı 1 Arada Erkek Bakım Seti MG3710/15 ne kadar?
  • Philips Multigroom 3000 Serisi 6'sı 1 Arada Erkek Bakım Seti MG3710/15 kaç lira?
  • En ucuz Philips Multigroom 3000 Serisi 6'sı 1 Arada Erkek Bakım Seti MG3710/15 nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.