Büyüyorum Kitap Seti

Büyüyorum Kitap Seti Migros mağazalarında satılmaktadır.

100.0 TL


Migros online mağazasından Satın al

6 kitaplık set, 1 Milyon Kitap projesi için Türkiye’nin önde gelen sanatçı, yazar ve bilim insanları tarafından hazırlandı. Okulöncesi dönemde ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte okumaları için yazılan kitaplar yine Türkiye’nin en önde gelen çizerleri tarafından resmedildi. Okulöncesi dönem gelişim sürecine uygun olarak hazırlanan set, çocukların okula hazırlık serüvenlerine destek vermeyi amaçlıyor.


Sezen Aksu’dan Efe ile Bulut

Nefreti sevgiye dönüştürmek mümkün müdür? Sezen Aksu’dan bir çocuk kitabı yazmasını istediğimizde ortaya şarkı tadında bir umut hikayesi çıkacağını biliyorduk. Bu kitapta Efe ve Bulut’la tanışacak, korku ve nefretin sevgi ve şefkate nasıl dönüşebileceğine tanık olacaksınız. Sokaklarımızda her gün gördüğümüz hayvanların bizimle aynı mahalleyi paylaşan canlılar olduğunu hatırlayacaksınız. Osman Bey’in şahsında her birimiz kendi önyargılarımızdan kurtulmak için yeni bir fırsat bulacağız. Sizin en çok sevdiğiniz hayvan hangisi? Ya en çok korktuğunuz hayvan? Peki neden? Eğer istersek ve cesaret edersek, değişebiliriz. Teşekkürler Sezen Aksu!


Gülben Ergen’den Çuff Çuff Tren

Güzel memleketimizi trenle keşfetmeye ne dersiniz? Sevgili Gülben Ergen sizler için şahane bir dede torun macerası kaleme aldı. Zeynep ve dedesi tahta trenle başlayan hikayenin devamında Çanakkale’den Kars’a ülkemizin dört bir köşesini dolaşıyor. Her gittikleri yerde ülkemizin birbirinden farklı güzellikleriyle tanışacaksınız. Kitabı okurken siz de kendi maceranızın planlarını yapın. Zor değil, istediğiniz zaman gözlerinizi kapatıp bambaşka şehirlere gidebilirsiniz. Kiminle nereye gitmek isterdiniz? Orada neleri görmek, neler yapmak isterdiniz? Teşekkürler Gülben Ergen!


Ahmet Güneştekin’den Renkler Sensin

Renkler size ne söyler? Sevgili Ahmet Güneştekin’den bizim için bir çocuk kitabı tasarlamasını istediğimizde bizimle bu kitapta gördüğünüz resimlerini paylaştı. Kendisi de aynı zamanda güzel sanatlar mezunu olan Derya da o resimlerden yola çıkarak elinizdeki şahane kitabı oluşturdu. Renklerin olağanüstü yolculuğuna çıkmaya hazır mısınız? Sizin en sevdiğiniz renk hangisi? O renk sizin için neyi ifade ediyor? Teşekkürler Ahmet Güneştekin! Teşekkürler Derya Şirin.


Doğa Rutkay Kamal’dan Doğayı Seviyorum

En çok hangi mevsimi seviyorsunuz? Sevgili Doğar Rutkay Kamal kendi çocukları için kaleme aldığı bu şiir tadında anlatıyı şimdi tüm çocuklara sunuyor. Banu Önal’ın şahane resimleriyle hem doğayı hem renkleri keşfedeceğiz bu kitapta. Doğada her mevsim, her gün ve her an keşfedilecek o kadar çok şey var ki! Kitaptaki her sayfada siz de kendi doğanızı keşfedin istiyoruz. Rüzgarı mı yoksa yağmuru mu daha çok seviyorsunuz? Gece mi yoksa gündüz mü kendinizi daha mutlu hissediyorsunuz? Teşekkürler Doğa Rutkay! Teşekkürler Banu Önal!


Zülfü Livaneli’den Melisa Ormanda

Siz hiç bir gorille arkadaş oldunuz mu? Sevgili Zülfü Livaneli çocuklarımız için yazdığı bu çok özel hikayede Melisa ve Bobo’nun ormanda geçen macera dolu yolculuğunu anlatıyor. Her okumada başka anlamlar bulacağınız bu kitapta sadece çocuklarımız için değil bizler için de başka başka anlamlar saklı. Melisa ve Bobo’nun macerası umut ve umutsuzluk arasında dolaşan bir hikaye. Siz bir ormanda kaybolsanız ne hissederdiniz? Umudunuzu nasıl diri tutardınız? Teşekkürler Zülfü Livaneli! Teşekkürler Filiz Saray!


Yankı Yazgan’dan Durumlar ve Duygular

Duygularınızı tanıyor musunuz? Sevgili İnci Vural ve Yankı Yazgan bu minicik kitapta koca bir duygu rehberi hazırladı. Hem yetişkinler için notlar hem de çocuklar için duygu sözlüğü içeren bu kitabı elinizden bırakmayacağınızı biliyorum. Bu kitapla duygularımızı daha iyi tanıyacak, onları etrafımıza daha doğru bir şekilde anlatabileceğiz. Her birimizin anlatmakta zorlandığı duygular ve durumlar vardır. Sizin en çok zorlandığınız duygu hangisi? Ya en çok paylaşmaktan keyif aldığınız duygu? Teşekkürler Yankı Yazgan! Teşekkürler İnci Vural!

  • Büyüyorum Kitap Seti ne kadar?
  • Büyüyorum Kitap Seti kaç lira?
  • En ucuz Büyüyorum Kitap Seti nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.