Cireaseptine Aloe Vera Jel 200 Ml

Cireaseptine Aloe Vera Jel 200 Ml Migros mağazalarında satılmaktadır.

99.5 TL


Migros online mağazasından Satın al

Cire Aseptine Aloe Vera Nemlendirici ve Rahatlatıcı Jel 100% doğal kaynaklı aloe vera ekstresi ile cildi rahatlatmaya ve nemlendirmeye yardımcı olur. Güneş sonrası bakım için de idealdir. Kullanım: Kuru ve yıpranmış cildi nemlendirmek ve rahatlatmak için gerekli miktarda ürünü hafifçe sürerek uygulayın.

Uyarı: Harici kullanım içindir. Direkt güneş ışığından uzak olacak şekilde oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Göz ile temasından kaçınınız. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde kullanmayınız ve doktora başvurunuz.

İşletme Kayıt No
1433803

Kullanım Önerileri
"Cire Aseptine Aloe Vera Nemlendirici ve Rahatlatıcı Jel 100% doğal kaynaklı aloe vera ekstresi ile cildi rahatlatmaya ve nemlendirmeye yardımcı olur. Güneş sonrası bakım için de idealdir. Kullanım: Kuru ve yıpranmış cildi nemlendirmek ve rahatlatmak için gerekli miktarda ürünü hafifçe sürerek uygulayın. Uyarı: Harici kullanım içindir. Direk güneş ışığından uzak olacak şekilde oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Göz ile temasından kaçınınız. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde kullanmayınız ve doktora başvurunuz. "

Net Miktar (g/ml)
200

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Cilt bakım, Vücut bakım, Vücut nemlendirme, rahatlatıcı, nemlendirici, güneş sonrası, after sun, yatıştırıcı, aloe vera, alo vera, jel, doğal aloe vera, jel, bronzlaştıcı krem

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
DÜZEY TÜK.MAL.SAN. PAZ.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Cireaseptine Aloe Vera Jel 200 Ml ne kadar?
  • Cireaseptine Aloe Vera Jel 200 Ml kaç lira?
  • En ucuz Cireaseptine Aloe Vera Jel 200 Ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.