Durex Karşılıklı Zevk 10'lu Prezervatif

Durex Karşılıklı Zevk 10'lu Prezervatif Migros mağazalarında satılmaktadır.

164.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Kullanım Önerileri
Ambalajı tırtıklı kenarından yırtarak açın.Tırnaklar veya keskin objeler prezervatifezarar verebileceğinden prezervatife dikkat edin.Kıvrılmış olan kısım dışta kalacak şekilde prezervatifin uç kısmını sıkın ve prezervatifi sertleşmiş olan penisin uç kısmına yerleştirin.Kıvrımlı bölümü penisin dip kısmına doğru yuvarlayarak açın. Prezervatifin kayarak çıkıp çıkmadığını veya penisi aşırı derecede sıkıp sıkmadığını kontrol edin çünkü bu yırtılmaya neden olabilir. Boşalmadan kısa süre sonra prezervatifi çıkarmalısınız. Çekip çıkarmadan önce prezervatifi penisin dip kısmından sıkıca tutun.Folyoyu ve kullanılmış prezervatifi çöp kutusuna atın. Tuvalete atmayın.

Net Miktar (g/ml)
10000

Menşei
TAYLAND

İçindekiler
Performa kayganlaştırıcı erkekte geciktirmeye yardımcı %5 benzokain içerir. Şeffak doğal kauçuk lateks prezervaitf.

Alerjen Uyarısı
Latekse alerjiniz olup olmadığından emin değilseniz veyakullanımsonrası tahriş ya da rahatsızlık geçmezse veyapenisinize ya da vajinanıza topikal ilaçlar uyguluyorsanızdoktorunuzla veya eczacınızla konuşun. Eğer siz veyapartnerinizde, nefes darlığı veya dudaktamorarma oluşursa,DERHAL KULLANMAYI BIRAKARAK DOKTORUNUZADANIŞINIZ. Bir prezervatif kullanımsırasında yırtıldığı veyasızdırdığı takdirde 72 saati aşmayacak şekildemümkün olanen kısa zamanda bir eczacı veya doktora danışın.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
RECKITT BENCKISER TEMİZLİK MALZEMESİ SAN.VE TİC.A.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Durex Karşılıklı Zevk 10'lu Prezervatif ne kadar?
  • Durex Karşılıklı Zevk 10'lu Prezervatif kaç lira?
  • En ucuz Durex Karşılıklı Zevk 10'lu Prezervatif nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.