Palmolive Men Purifiying & Uplifting Duş Jeli 500 ml

Palmolive Men Purifiying & Uplifting Duş Jeli 500 ml Migros mağazalarında satılmaktadır.

99.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Yeni Palmolive Men "Purifying & Uplifting" duş jeli cildinizi arındırmak için kömür, duyularınızı canlandırmak için ise yaban mersini kokusu gibi güçlü elementler ile zenginleştirilmiştir. Erkekler için özel olarak geliştirilen temizleyici formül, kalıcı tazelik hissi verir. Her gün bedeninizi ve ruh halinizi yenileme gücü. 4ü1 arada - Vücut & Saç & Yüz & Sakal için.

KULLANIM TALİMATLARI: Saç için: Islak saça uygulayın, köpürtün ve durulayın, gerekirse tekrarlayın. Vücut için: Duş jelinizi lifinize sıkın, cildinize uygulayın ve eşsiz duş deneyiminin tadını çıkarın.

•%100 doğal kömür ile

•%100 doğal yağlar ile

•Cilt için nötr pH

•Dermatolojik olarak test edilmiştir


İşletme Kayıt No
4013449

Kullanım Önerileri
Saç için:Islak saça uygulayın, köpürtün ve durulayın, gerekirse tekrarlayın. Vücut için: Duş jelinizi lifinize sıkın, cildinize uygulayın ve eşsiz duşdeneyiminin tadını çıkarın. Serin ve kuru yerde saklayın. Donmaktan koruyun.

Net Miktar (g/ml)
500

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Parfum,Sodium Chloride, Cocamide MEA, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Polyquaternium-7, Citric Acid,Tetrasodium EDTA, Laureth-4, Charcoal Powder, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Hybrida Oil, Linalool, CI 16035, CI 42090.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
COLGATE-PALMOLİVE TEMİZLİK ÜRÜN.SAN.VE TİC.A.Ş

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Palmolive Men Purifiying & Uplifting Duş Jeli 500 ml ne kadar?
  • Palmolive Men Purifiying & Uplifting Duş Jeli 500 ml kaç lira?
  • En ucuz Palmolive Men Purifiying & Uplifting Duş Jeli 500 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.