Alpro Profesyonel Soya Sütü 1 L

Alpro Profesyonel Soya Sütü 1 L Migros mağazalarında satılmaktadır.

59.95 TL


Migros online mağazasından Satın al

Alpro Barista Soya'nın bol köpüğü arasından yudumladığın en sevdiğin kahven. Kahveni evde nasıl yaparsan yap - köpüklü ya da köpüksüz, sıcak ya da soğuk - Alpro, sahip olduğu hafif tat ve düşük şeker ile kahve çekirdeklerinden en iyi tadı açığa çıkarıyor. Alpro Barista köpüğünle kahvene sanat katmayı, hayal gücünle havalı desenler yapmak için haydi şimdi hemen dene.


Yeni nesil bitki bazlı kahve deneyimi için Alpro Barista Soya ile güne enerjik bir başlangıç yapabilirsin. Üstelik Alpro Barista'daki soya fasulyelerimiz, yağmur ormanlarını gür ve güzel bırakmak için sorumlu tarım yöntemleri ile yetiştirilmektedir. 


Alpro olarak, bitki bazlı gıdaların gezegenimiz ve geleceğimiz için faydasına inanıyoruz. Bu yüzden 1980'den bu yana çiftçilerimizle birlikte karbon ayak izimizi azaltmak, daha az su tüketerek sürdürülebillir üretim yapmak için özenle çalışıyoruz. Dünyayı değiştirecek anlamlı bir adım olarak bitkileri ilk sıraya koyman için sana ve bu muhteşem gezegendeki herkese ilham vermek istiyoruz. Sen de Alpro dokunuşuyla lezzetlendirdiğin kahve deneyimini sevdiklerinle paylaşarak ilham kaynağı olabilirsin


- %100 Bitki Bazlı: Süt ve süt ürünü içermez

- Doğal olarak laktozsuz

- Kalsiyum kaynağı. D, B2 ve B12 vitaminleri içerir.

- Vejetaryen ve vegan beslenenler için lezzetli bir içecek

- Dünya'ya dost

Net Miktar (g/ml)
1000

Menşei
BELÇİKA

İçindekiler
su, soyulmuş soya fasulyesi (8,7%), elma ekstraktı, asitlik düzenleyici (potasyum fosfatlar), kalsiyum karbonat, deniz tuzu,stabilizör (jellan gam), vitaminler (B2 [Riboflavin], B12 [Siyanokobalamin], D2 [Ergokalsiferol])

Alerjen Uyarısı
Soya.

Saklama Koşulları
3-8 °C muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
DANONE TİKVEŞLİ GIDA VE İÇECEK SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Alpro Profesyonel Soya Sütü 1 L ne kadar?
  • Alpro Profesyonel Soya Sütü 1 L kaç lira?
  • En ucuz Alpro Profesyonel Soya Sütü 1 L nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.