Siirt Fıstığı Tuzlu Kavrulmuş Kg

Siirt Fıstığı Tuzlu Kavrulmuş Kg Migros mağazalarında satılmaktadır.

399.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Sağlıklı ve lezzetli bir atıştırmalık isteyenlerin gözdesi olan Siirt Fıstığı Kavrulmuş Tuzlu, kalitesiyle kullanıcılardan tam puan alıyor. Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenle tüketebileceğiniz ürün, içerdiği yüksek besin değeriyle çocuklar için de harika bir ara öğün olma özelliğine sahip. Gelişmiş tesislerde el değmeden üretilerek sofralarınıza gelen Siirt Fıstığı, lif açısından zengin olduğu kadar yüksek miktarda B1 vitamini ve protein içeriyor.

Uzun süre tazeliğini koruyan özel ambalajında tüketicilere sunulan Siirt Fıstığı Kavrulmuş Tuzlu, damaklarda eşsiz bir lezzet bırakan tadıyla da ideal ikram seçenekleri arasında yer alıyor.

Menşei
TÜRKİYE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
BİOGRAPHY GIDA SAN.TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Siirt Fıstığı Tuzlu Kavrulmuş Kg ne kadar?
  • Siirt Fıstığı Tuzlu Kavrulmuş Kg kaç lira?
  • En ucuz Siirt Fıstığı Tuzlu Kavrulmuş Kg nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.