Torku No:1 Specıial Sütlü Çikolata Kaplı Fındıklı Gofret 32 G

Torku No:1 Specıial Sütlü Çikolata Kaplı Fındıklı Gofret 32 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

4.75 TL


Migros online mağazasından Satın al

İşletme Kayıt No
TR-42-K000495

Kullanım Önerileri
Serin, rutubetsiz ve kokusuz ortamda 18-22 °C de muhafaza ediniz. Doğrudan güneş ışığı alan ortamdan uzak tutunuz. Ürünlerimiz alkol, domuz yağı ve katkıları içermez. İthal kakao kullanılarak Türkiye?de üretilmiştir. Üretim tarihi (ÜRT), tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve lot numaraları (L) ambalaj üzerindedir. Tavsiye edilen tüketim tarihinden önce tüketilmesi tavsiye edilir.

Net Miktar (g/ml)
32

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
İçindekiler : Şeker (Pancar Şekeri), Bitkisel Yağ (Tam Hidrojenize Bitkisel Yağ (Hindistan Cevizi, Palm Çekirdeği), Palm, Shea), Buğday Unu (Gluten İçerir), Fındık (%9), Kakao Yağı, Demineralize Peyniraltı Suyu Tozu (Süt Ürünü), Kakao Kitlesi, Tam Yağlı Süt Tozu, Fındık Püresi (%3), Yağsız Süt Tozu, Kakao Tozu, Patates Nişastası, Emülgatörler (Ayçiçek Lesitini ve Amonyum Fosfatidleri, Soya Lesitini, Poligliserol Polirisinoleat), Tuz, Kabartıcılar (Sodyum Hidrojen Karbonat, Amonyum Hidrojen Karbonat, Disodyum Difosfat), Aroma Vericiler (Fındık, Vanilya).Eser miktarda Antep fıstığı, badem, susam, sülfit, yer fıstığı ve yumurta içerebilir. Sütlü Çikolata, minimum %30 kakao kuru maddesi içermektedir.

Alerjen Uyarısı
Alerjenler ambalaj içerik bölümünde italik ve koyu renkle belirtilmiştir.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
PANEK ZİRAAT ALETLERİ DAY.TÜK.MALZ.OTOM.YAKIT PET.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Torku No:1 Specıial Sütlü Çikolata Kaplı Fındıklı Gofret 32 G ne kadar?
  • Torku No:1 Specıial Sütlü Çikolata Kaplı Fındıklı Gofret 32 G kaç lira?
  • En ucuz Torku No:1 Specıial Sütlü Çikolata Kaplı Fındıklı Gofret 32 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.