Bebelac Gold Sütlü Ballı İrmikli Ek Gıda 250 G

Bebelac Gold Sütlü Ballı İrmikli Ek Gıda 250 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

59.5 TL
460.0 TL
-400.5 TL


Migros online mağazasından Satın al

Bebelac Sütlü Ballı İrmikli 250 gr. Kaşık Maması, devam sütü destekli içeriğiyle bebeklerin beslenmesine yardımcı olur. Doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz

Kullanım Önerileri
Hazırlanışı kısmında belirtilen miktarda kaynatılmış ılıtılmış su hazırlayınız. Suyun içine 40g (yaklaşık 4,5-5 tepeleme yemek kaşığı ürün ilace ediniz. Muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırınız. Bebeğinizin tercihine göre daha sulu veya daha koyu hazırlayabilirsiniz. sulandırarak biberonda da verebilirsiniz.

Net Miktar (g/ml)
250

Menşei
POLONYA

İçindekiler
Durum buğday irmiği (%46), Yağsız süt tozu(%22,4), Demineralize peynir altı suyu tozu(sütten) (%11), Bitkisel yağlar (Ayçiçek, kanola,yüksek oleik asitli ayçiçek, hindistan cevizi),Şeker, Bal (%2), Kalsiyum karbonat, Demir (Ferrikpirofosfat), İyot (potasyum iyodür), Maltodekstrin,C vitamini (L-Askorbik asit), E vitamini(DL-alfa-tokoferil asetat), A vitamini (Retinilasetat), D vitamini (Kolekalsiferol), D-Biotin,B1 vitamini (Tiamin mononitrat), B6 vitamini(piridoksin hidroklorür), Aroma verici (Vanilin).

Alerjen Uyarısı
Durum Buğday İrmiği, Yağsız Süt tozu, Demineralize peynir altı suyu tozu(sütten)

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
NUMİL GIDA ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Bebelac Gold Sütlü Ballı İrmikli Ek Gıda 250 G ne kadar?
  • Bebelac Gold Sütlü Ballı İrmikli Ek Gıda 250 G kaç lira?
  • En ucuz Bebelac Gold Sütlü Ballı İrmikli Ek Gıda 250 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.