Bazlama Adet (F)

Bazlama Adet (F) Migros mağazalarında satılmaktadır.

13.75 TL
300.0 TL
-286.25 TL


Migros online mağazasından Satın al

Bazlama, Türk mutfağına ait bir ekmek türüdür. Ekmek olarak sadesi çok uzun yıllardır Türkler tarafından yapılıp yenmektedir. Farklı malzemeler kullanarak birçok farklı türü yapılabilir; kıymalı ve peynirli gibi. Özellikle çukurova yöresinde çok meşhurdur. Sade türüne Samsun yöresinde pıtpıt da denilmektedir.


Kahvaltıda, çay saatlerinde, ikindi öğününde misafirlerinize sunabileceğiniz son derece doyurucu ve lezzetli bir hamur işidir.


Bazlamayı daha da lezzetli hale getirmek istiyorsanız tuzlu sevenler arasına peynir, tatlı sevenler ise arasına reçel koyarak da tüketebilirler. 


Her yörede farklı olarak yapılabilen ve değişik isimler konulan bazlama, son derece lezzetli ve tercih edilen bir ekmek çeşididir.


Net Miktar (g/ml)
1000

Menşei
TÜRKİYE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
FAVORİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Bazlama Adet (F) ne kadar?
  • Bazlama Adet (F) kaç lira?
  • En ucuz Bazlama Adet (F) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.