Eda Taşpınar Doğal At Kılı Fırçası

Eda Taşpınar Doğal At Kılı Fırçası Gratis mağazalarında satılmaktadır.

130.0 TL
15.5 TL
114.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Doğal At Kılı Fırça, Kusursuz Bacaklar, Selülitin Fişini Çektik, 5 Haftada %57 Gerileme, İpeksi Cilt, %100 Doğal, Plajda Fitliğiyle Herkesi Büyülemek İsteyenler, Hayvan Dostu Ürün, Sen de Büyüle Herkesi!

İçerik: Doğal At Kılı
Uygun Cilt Tipi: Tüm Cilt Tipleri
Ürün Faydaları: Kusursuz Bacaklar, Selülitsiz Fit Bir Vücut, Plajda Kendine Güven, Herkesi Büyüleme
Ürün Formu: Ahşap Meşe Üzeri At Kılı

Merhaba bronzluk ve fitlik aşığı, Sıkı bir vücuda ve kusursuz bacaklara sahip olabilmek için yaz ve kış kendine özen göstermelisin. Etkileyici bir vücudun en önemli noktası kusursuz bacaklara sahip olabilmek için, bir dolaşım bozukluğu olan selüliti doğal yollarla yenmek gerekir. Doğal At Kılı Fırçası ile bacaklara yapılan kuru masaj kan dolaşımını hızlandırarak selüliti en aza indirir. Karın bölgesi, kol altları gibi vücut bölgelerinde de kullanabilirsin. Sabah ve akşam günde 5 dakika, sağlıklı beslenme ve egzersiz > 5 haftada selülitin fişini çekmek, kusursuz bacaklar, fit bir vücut ve ipeksi bir tene sahip olmak için yeterli.

Kusursuz Bacaklar İçin Sihirli ve Doğal Dokunuş
• Etkisi Onaylanmış: Sunderland Üniversitesi, Londra’nın kadınlarda selülit oluşumu ile ilgili yaptığı araştırmaya göre Doğal At Kılı Fırçası selüliti 5 haftada %26 oranında yok ediyor. Aynı araştırmaya göre yürüyüş, merdiven çıkma gibi hafif egzersizler %20 ve dengeli beslenme ise %11 oranında selüliti ortadan kaldırıyor.
• 5 Haftada %57 Gerileme: Dengeli beslenme ve egzersizle desteklenen 5 haftalık Doğal At Kılı Fırça kullanımından sonra ipeksi bir cilde kavuşacak ve selülitlerin yok olduğunu fark etmeye başlayacaksın. Mükemmel sonuçlar için fırçanı yılda bir yenile.
• Tüm Vücut Gençleştirme: Eda Taşpınar Selülit Önleyici Fırçayı kolların ve karnın da dahil olmak üzere selülit olduğunu veya oluşabileceğini hissettiğin her yerde kullanabilirsin. Selülit önleyici tedavi, dengeli beslenme ve egzersizle en iyi sonucu verir.
• Kullanımı Kolay: New York, USA de tasarlanan Eda Taşpınar Doğal At Kılı Fırçası’nı, meşe ağacından üretilen ahşap üzerinde yer alan tutacı sayesinde vücuda kolayca uygulayabilirsin. At kılından yapılmış yüzeyi sayesinde cildi çizmez. Kullanım esnasında mutlaka yer çekimine karşı aşağıdan yukarı doğru hafif bir baskı uygula. Fırçaladığın bölge hafif karıncalanmaya başladığında diğer bölgeye geç.
• Toksinleri Ortadan Kaldırır: Doğal At Kılı Fırça ile yapılan masaj aynı zamanda cilt üzerindeki toksinleri, batıkları da yok ederek cildin ipeksi bir görünüm elde etmesini sağlar.
• Mükemmel Bacaklara Ulaşmak: Mükemmel bacaklara ulaşmak için kendine zaman ayır, günde sadece 5 dakika. Mucizelere inanıp 1 günde tüm selülitlerin yok olması bilimsel olarak mümkün değil, mükemmele zaman ayırarak ve emek vererek ulaşabilirsin. Doğal at kılı fırçan bu konuda senin yanında ve sana destek olmak için tasarlandı.
• Hayvan Dostu Ürün: Eda Taşpınar Doğal At Kılı Fırça, atların uzayan yeleleri tıraşlanarak elde edilen tüylerden üretilmektedir. Aynen her insanın saçı uzadığında kesilmesi gibi atlarında yeleleri tıraş edilmektedir. Bu nedenle hayvan dostu bir üründür. Sınırlı sayılarda üretilen bu bebeğin senenin bazı zamanlarda bulunamamasının nedeni, atların yelelerinin iyice uzamasını sabırla beklenmemizden kaynaklanmaktadır.

Kusursuz Bacaklar ve Fit Bir Vücut ile Sen de Büyüle Herkesi!

Doğallık, Eda Taşpınar markası için pırlanta değerinde. Doğal şekilde bronzlaşmak için tasarlanmış güneş bebekleri, doğanın en etkileyici kokularını içeren body mistler, doğal içeriğe sahip güneşsiz bronzlaştırıcılar, doğal yağlardan elde edilmiş şampuanlar ve Doğal At Kılı Fırçası!

Tüm bu doğal bebekler senin daha mutlu, daha etkileyici, daha çekici hissetmen ve senin de herkesi büyülemen için tasarlandı. Ancak başta Eda ve bu marka için çalışan herkes biliyor ki, senin kendine güvenen gülümsemen, herkesi büyülemek için yeterli.

Kendine güvenen gülümsemenle herkesi büyülemen için burdayız!

Kullanırken Dikkate Etmen Gerekenler:
Bacağının arkasını, baldırdan başlayarak aşağıdan yukarıya doğru, orta şiddetle baskıyla, kalça üzerine kadar fırçala. Aynı hareketi ön bacak için bele kadar, iç bacak için de kasıklara kadar tekrarla. Yer çekimine karşı hareket etmen gerektiğinden aşağıdan, yukarı doğru fırçalaman gerekli. Doğal at kılı fırçasını kuru olarak, sabah ve akşam 5 dakika kullan. Karın bölgesi, kol altları gibi vücut bölgelerinde de kullanabilirsin. Fırçanın temizliği için doğal yağlardan çam terebentin ve su ile oluşturduğun karışımı kullanabilirsin. Fırçanın çam terebentin karışımı ile silerken hafif bir bez kullanmanı tavsiye ederiz. Fırçanı her sene yenilemen tavsiye.

Kolay Kullanım & Doğal & Orijinal
%100 Doğal At Kılı
Doğal at kılları cildi uyarır, selüliti en az seviyeye indirir ve pürüzsüz bir cilt elde etmeni sağlar.

Kolay Kullanım
Parlatılmış ahşap sayesinde bacaklarına, kollarına ve vücudunun tüm bölgelerine kolayca erişmeni sağlar. Kullanmak senin için, şımartan bir deneyim olacak.

Kaymaz Pamuk Kayış
Fırçayı dar köşelerde veya daha baskılı şekilde kullanmak istediğinde kolayca hareket ettirmen için elini pamuklu kayışla kaydır.

Eda Taşpınar Doğal At Kılı Fırçası kullanımı, iyileşmeyi, canlanmayı sağlamak için başvurulan bakım ve beslenme yöntemleri içeren şımartan 5 haftalık bir kürdür. Sürekli uygulanması fit ve cezbeden bir vücut için Eda’nın olmazsa olmazlarındandır.

Eda’nın Ağzından "Anneanne’min Efsane Doğal At Kılı Fırçası"
Anneannem İsveç doğumlu, şu an 92 yaşında, çekici bir hanımefendi! On iki yaşımda anneannem bana doğal at kılı fırçasını hediye etti ve "Bak Eda bu sana en değerli hediyelerimden birisi. Bu fırçayı kullanmayı ihmal etme, yemene içmene dikkat et ve sağlıklı beslen" dedi. O gün bugündür, bu bebeği kullanıyorum ve etkisini de görüyorum. Mykonos’a da gitsem, Tulum’a ya da New York’a da gitsem asla bavulumdan eksik etmem. Bir adaya düşsem yanıma alacağım üç şey: sevgilim, bolca çikolata ve doğal at kılı fırçası! Bu bebeği esas sahibi canım Anneannem'i gururlandırmak için diğer bebeklerimin yanına ekledim. Siz kızları mutlu etmek, iyi hissetmenizi sağlamak için yıllar önce Anneannem’in hediye ettiği ilk haline sadık kalarak tasarladım. O zaman şimdi siz de, zor değil, sabah akşam sadece 5 dakika, kuru kuru, aşağıdan yukarı fırçalayın ve herkesi büyüleyin.

  • Eda Taşpınar Doğal At Kılı Fırçası ne kadar?
  • Eda Taşpınar Doğal At Kılı Fırçası kaç lira?
  • En ucuz Eda Taşpınar Doğal At Kılı Fırçası nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.