Eklips Topuk Ponzası

Eklips Topuk Ponzası Gratis mağazalarında satılmaktadır.

29.0 TL
2.5 TL
26.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Eklips Topuk Ponzası

Pürüzsüz görünüme sahip, yumuşak ve bakımlı ayakların sırrı ile siz de tanışın. Eklips Topuk Ponzası topuklarda birikip sertleşen ölü derilerden kurtulmanızı, ayağınızın yumuşamasını ve bakımlı ayaklara sahip olmanın keyfini yaşamanızı sağlar. Çift yönlü yapısı ile kullanıcılardan tam not alan ürün hem ölü derileri rendeleme hem de cildi törpüleme işlevlerini yerine getirerek kapsamlı bir ayak bakımını mümkün kılar.

Bireysel ve profesyonel kullanım için uygun özellik taşıyan Eklips Topuk Ponzası ile siz de ayak bakım rutininizin etkisini artırabilirsiniz. Yalnızca yaz aylarında değil, dört mevsim bakımlı ayaklara sahip olmanın sunduğu konforu yaşayabilirsiniz.

Topuk ponzasını duştan sonra rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kapsamlı bir ayak bakımı için ponza ile ölü derilerini temizlediğiniz ayaklarınıza ayak bakım kremi uygulayabilirsiniz. Cildinizi tahriş etmeden ölü derilerden arındıran ürünü düzenli kullanarak nasır oluşumunu engelleyebilir, topuk bölgenizdeki çatlak görünümünü giderebilir ve pedikür rutinlerinin etkisini artırabilirsiniz.

  • Eklips Topuk Ponzası ne kadar?
  • Eklips Topuk Ponzası kaç lira?
  • En ucuz Eklips Topuk Ponzası nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.

Benzer ürünler

Ürün
Marka
Mağaza