Eklips Törpü & Kütikül Giderici

Eklips Törpü & Kütikül Giderici Gratis mağazalarında satılmaktadır.

23.5 TL
4.0 TL
19.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Eklips Törpü ve Kütikül Giderici

Daha bakımlı ellere ve özenle şekillendirilmiş tırnaklara sahip olmanın en pratik yolunu sunan Eklips Törpü ve Kütikül Giderici, tırnakların şekillendirilmesine ve tırnak çevresindeki ölü derilerin temizlenmesine yardımcı olmak amacıyla tasarlanmıştır.

Tırnak uçlarının ve kenarlarının şekillendirilmesi için törpü kısmı ve tırnak tiplerinde gelişen şeffaf şerit halindeki ölü derilerin temizlenmesi için kütikül giderici kısmı kullanılır.

Metal tasarıma sahip olan Eklips Törpü ve Kütikül Giderici, tırnak bakım rutininde keyifle kullanılabilir. Tırnakların kolaylıkla şekillendirilmesini ve tırnak çevresindeki ölü derilerin nazikçe temizlenmesini sağlar. Ergonomik tasarımı sayesinde konforlu bir şekilde kavranabilir.

Üründen maksimum fayda sağlamak için metal törpünün tırnak yüzeyinde kullanılmaması gerekir. Kütikül giderici kullanılmadan önce ise ellerin yumuşatılması ile temizlik süreci daha konforlu hale getirilebilir. Minimal tasarımı ile son derece işlevsel olan ürün çantalarda taşımaya uygun boyutlara sahiptir.

  • Eklips Törpü & Kütikül Giderici ne kadar?
  • Eklips Törpü & Kütikül Giderici kaç lira?
  • En ucuz Eklips Törpü & Kütikül Giderici nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.