Tat Doğranmış Domates 400 G

Tat Doğranmış Domates 400 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

24.9 TL
2484.05 TL
-2459.15 TL


Migros online mağazasından Satın al

Yemek yapmayı bir keyfe dönüştüren Tat Doğranmış Domates, kışın ortasında dahi yaz domatesinin tadını almanızı sağlar. Ayrıca pratikliğiyle hem zamandan hem de emekten tasarruf etmiş olursunuz. Katkı maddesi içermeyen, doğal Tat Doğranmış Domates'i yemeklerde ve makarna, köftenin yanında sos yapmak için kullanabilirsiniz.


Doğranmış domates, domatesin kullanıldığı tüm tariflerde domates yerine kullanılabilir. Tat Doğranmış Domates 705 gr.'lık teneke ambalajda satışa sunulmuştur. 


Doğranmış domatesin kapağı açıldıktan sonra buzdolabında saklanması ve 3 gün içinde tüketilmesi tavsiye edilir. Serin ve rutubetsiz yerde saklamaya özen gösteriniz.





İşletme Kayıt No
TR16K000470

Kullanım Önerileri
Bombaj ve sızıntılı kutuları almayınız. Güneş ışığından koruyunuz. Kapağı açıldıktan sonra buzdolabında saklanması ve 3 gün içinde tüketilmesi tavsiye edilir.

Net Miktar (g/ml)
400

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Domates, domates suyu.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
DÜZEY TÜK.MAL.SAN. PAZ.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Tat Doğranmış Domates 400 G ne kadar?
  • Tat Doğranmış Domates 400 G kaç lira?
  • En ucuz Tat Doğranmış Domates 400 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.