Koska Fırında Helva 250 G

Koska Fırında Helva 250 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

65.9 TL
-85.0 TL
150.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Koska Fırında Helva, helva keyfini bir üst seviyeye taşıyor ve fırında ısıtılan versiyonuyla lezzetini katlıyor. Sadece 10 dakikada hazır hale gelen fırında helva, yemek sonrası tatlı krizlerini gidermeyi ya da misafirlere hızlıca tatlı servis edebilmeyi mümkün kılıyor. En kaliteli ve lezzetli susamlardan elde edilen Koska Helva, fırında versiyonuyla özellikle kış günlerinde tercih edilen, hem enerji verici hem de besleyici bir besin oluyor.

Koska Fırında Helva, hem yetişkinler hem de çocuklar için lezzetli ve besleyici bir tatlı alternatifi olurken, sporcuların ve gün içerisinde fiziksel olarak aktif olan kişilerin de enerji ihtiyacını karşılıyor. Ambalajı açıldıktan sonra tekrar sıkı bir şekilde kapatılarak serin, kuru ve güneşten uzak bir yerde saklanması gereken helva, uygun koşullarda uzun süre dayanabiliyor.

 

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000960

Kullanım Önerileri
Tüketilebilir

Net Miktar (g/ml)
250

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Tahin (%57) (susam içerir), şeker, emülgatör (yağ asitlerinin mono- ve digliseritleri), çöven ekstraktı, asitlik düzenleyici (sitrik asit), aroma verici (vanilin).

Alerjen Uyarısı
Susam tohumu ürünü (tahin) içerir. Eser miktarda fındık, fıstık, ceviz ve badem içerebilir.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
MERTER HELVA SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Koska Fırında Helva 250 G ne kadar?
  • Koska Fırında Helva 250 G kaç lira?
  • En ucuz Koska Fırında Helva 250 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.