Migros Susamlı Çubuk Kraker 150 G

Migros Susamlı Çubuk Kraker 150 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

6.75 TL
673.15 TL
-666.4 TL


Migros online mağazasından Satın al

Gün içinde keyifli bir atıştırmalık ihtiyacınız olduğunda, Migros susamlı çubuk kraker imdadınıza koşuyor! Nefis kavrulmuş susam lezzetini ve hoş susam aromasını damağınızda hissedeceğiniz Migros çubuk kraker, ara öğünler için özel bir lezzet!

Çantanızda, ofisteki çekmecenizde, çocuğunuzun beslenme çantasında her zaman bulundurmak isteyeceğiniz Migros susamlı çubuk kraker, tuzlu atıştırmalık sevenlerin vazgeçilmez tercihleri arasında yer alıyor. Ders çalışırken ya da ofisinizde yemek yemeye henüz vakit bulamadıysanız, Migros susamlı çubuk kraker sizin için ideal bir atıştırmalık olacak. 

Çay saatlerinize eşlik edecek lezzetli Migros Kraker çeşitlerini günü her saatinde atıştırmalık olarak tüketebilirsiniz.

 

 

İşletme Kayıt No
TR-70-K-002954

Net Miktar (g/ml)
150

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Buğday (gluten içerir.),susam(%18),bitkisel yağ(palm),glikoz şurubu,tuz, kabartıcılar(disodyum difosfat amonyum karbonat),emülgatör(soya lesitini),koryucu(sodyum metabisülfit),

Alerjen Uyarısı
Eser miktarda süt ürünü,yumurta,fındık,ve yer fıstığı içerebilir.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
MODERN ÇİKOLATA GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Migros Susamlı Çubuk Kraker 150 G ne kadar?
  • Migros Susamlı Çubuk Kraker 150 G kaç lira?
  • En ucuz Migros Susamlı Çubuk Kraker 150 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.