Arı Organik Grissini Sade 125 G

Arı Organik Grissini Sade 125 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

15.9 TL
1583.05 TL
-1567.15 TL


Migros online mağazasından Satın al

Aperatif olarak sıcak ya da soğuk içeceklerin yanında, kahvaltıda, ikindi öğününde ya da acıktığınız her an tüketebileceğiniz, paketli oluşu sebebiyle yanınızda taşıyarak açlığınızı giderebileceğiniz bir yiyecek: Arı Grissini Organik Sade


Grissini uzun ince kıtır ekmek çubuklardır. İlk olarak İtalya'da yapılmış, ardından bütün dünyaya yayılarak Türk mutfağında da yerini almıştır. Yapımında herhangi bir katkı maddesi kullanılmamıştır. Tamamen doğaldır. 


Atıştırmalık olmasının yanı sıra çorba ve salataları lezzetlendirmek için de kullanılabilir. Uygun koşullarda saklandığı sürece uzun süre bayatlamaz. Uzun süre bayatlamadan dayanabilmesi için serin ve kuru bir yerde, havayla temas etmeyecek şekilde, nemden uzak saklamalısınız.


Tuz oranı dengeli ve gevrek kıvamıyla çay saatlerinizde misafirlerinize hafif bir atıştırmalık sunmak istiyorsanız arı grissini çeşitlerinden birini seçebilirsiniz. Tok tutan bu ürünü yoğurdunuza batırarak daha da lezzetli bir hale getirebilirsiniz.



İşletme Kayıt No
TR-34-K-016886

Net Miktar (g/ml)
125

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Organik buğday unu(gluten içeriir),su, organik naturel sızma zeytinyağı %4, ekşi maya , deniz tuzu

Alerjen Uyarısı
Gluten ve eser miktarda susam içerebilir

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
SEYHAN UNLU MAMÜLLER VE GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Arı Organik Grissini Sade 125 G ne kadar?
  • Arı Organik Grissini Sade 125 G kaç lira?
  • En ucuz Arı Organik Grissini Sade 125 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.