Knorr Çabuk Noodle Körili 66 G

Knorr Çabuk Noodle Körili 66 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

9.9 TL
195.0 TL
-185.1 TL


Migros online mağazasından Satın al

3 dakika içinde lezzete doymaya hazır mısın?


Günün yoğun temposu arasında lezzetli ve pratik bir çözüm arıyorsan, Knorr Çabuk Noodle tam senlik! Leziz Knorr Köri Çeşnili Çabuk Noodle’ın, sebze ve baharat karışımıyla olan eşsiz uyumuna bayılacaksın; çünkü Knorr Şefleri bu özel lezzeti senin için hazırladı. Kaynar suya koy, karıştır ve keyfini çıkar.


Tat, hamur ve baharat dengesi olarak birbirinden leziz noodle çeşitlerimizin her biri, Knorr’un lezzeti ve kalitesiyle bir araya geldi! Sen de yoğun iş temposunda ya da eve döndüğünde sağlıklı ve lezzetli pratik bir yemek mi arıyorsun? O halde Knorr Çabuk Noodle tam da aradığın şey!


Yeni Knorr Çabuk Noodle, Hızlı ve Lezzetli!


Sürdürülebilir tarımı destekliyor, lezzetli sebzeleri mevsiminde özenle topluyor ve kurutuyoruz. Sonrasında birçok baharatın karışımından elde edilen köriyi, şeflerimizin tarifleriyle harmanlayarak sana sunuyoruz. Sen de yemekten keyif alacağın ve her an yanında olan Knorr Köri Çeşnili Çabuk Noodle ile hayatını kolaylaştır!


Nefis aroması ve düşük doymuş yağ oranıyla Knorr Köri Çeşnili Çabuk Noodle vazgeçilmezin olacak!


Köri aşığı mısın?


O zaman Knorr Köri Çeşnili Çabuk Noodle tam da aradığın şey! Lezzetini 7 farklı baharatın uyumundan alan Yeni Knorr Köri Çeşnili Çabuk Noodle seni bekliyor! Birbirinden lezzetli sebzelerin öğütülüp kurutulması ve köriyle bir araya gelmesiyle üretilen bu eşsiz tatla sen de lezzete doy!

Knorr Köri Çeşnili Çabuk Noodle Yenilenen Lezzeti ile seni bekliyor!


Lezzete doymak için tek yapman gereken bir kapta noodle’ı, paket içinden çıkan çeşniyi, kaynar suyu karıştırmak ve 3 dakika kısık ateşte pişirmek. Knorr Köri Çeşnili Çabuk Noodle servise hazır! 


İşletme Kayıt No
TR-54-K-012681

Kullanım Önerileri
Kaynamakta olan 300 ml ( 1,5 su bardağı ) suya Knorr Çabuk Noodle ilave edelim. Üzerine paketin içerisinden çıkan özel köri çeşnisini ekledikten sonra kısık ateşte 3 dk pişirelim. Leziz Knorr Körili Noodle servise hazır.

Net Miktar (g/ml)
66

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Çabuk Noodle (%91): Buğday unu , Bitkisel yağ (palm, ayçiçek ,kanola),tuz, kabartıcı(potasyum karbonat),stabilizör ( sodyum trifosfat), sarımsak, asitlik düzenleyici (sitrik asit) Çeşni (%9) : Nişasta,iyotlu tuz,maya özütü, aroma vericiler,şeker,baharat karışımı (köri)(%7.5),kişniş (%6.5),sarımsak (%4),kurutulmuş öğütülmüş soğan, kırmızı biber (%2),zerdeçal, zencefil,kimyon

Alerjen Uyarısı
Buğday unu içerir. İz miktarda yumurta,süt ve süt ürünleri, hardal, soya , badem , fındık, antep fıstığı ve susam içerebilir.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
UNİLEVER SANAYİ VE TİCARET TÜRK A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Knorr Çabuk Noodle Körili 66 G ne kadar?
  • Knorr Çabuk Noodle Körili 66 G kaç lira?
  • En ucuz Knorr Çabuk Noodle Körili 66 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.