Eklips Organizer Set 3'lü

Eklips Organizer Set 3'lü Gratis mağazalarında satılmaktadır.

62.0 TL
12.5 TL
49.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Eklips Organizer Set 3'lü

Düzenli bir alan yaratmak hem yaşam konforunu yükseltir hem de zamandan tasarruf etmeye yardımcı olur. Eklips Organizer Set 3'lü kişisel bakım rutinlerinin ya da makyajın gerçekleştirildiği alanlarda düzenleyici olarak kullanılması için özel tasarlanmıştır.

3’lü set içeriğinde farklı boyut ve işlevlere sahip düzenleyiciler bulunur.

Disk pamukluk polistrenden üretilmiştir. 19,5 x 7 x 7 cm boyutlarına sahip olan ürün disk şeklindeki pamukların rahat bir şekilde kullanılmasını sağlamak için özel bir açıklığa sahip olarak tasarlanmıştır.

Kulak çubuğu ya da pamuklu çubuk düzenleyici olarak adlandırılan ürün çubukların düşebileceği açık bir çekmeceye sahiptir. Kapaklı tasarım çubukların tozdan korunmasına yardımcı olur. 8,8 x 10,5 x 6 cm boyutlarına sahip olan ürün polistrenden üretilmiştir.

Silindir pamukluk kapaklı tasarımı ile özellikle korunmak istenen ürünlerin saklanması için tercih edilebilir. Hidrofil pamuk, disk pamuk, kulak çubuğu gibi ürünleri tamamen dış ortamdan uzakta saklamak için tercih edilebilir. 9,5 x 7,3 cm boyutlarında olan ürün polistrenden üretilmiştir.

3’lü Organizer Set:

1. Disk Pamukluk
Ağırlık: 86 gr
Ölçüler: 19,5 x 7 x 7 cm
Ham Madde: Polistren

Açıklama: Üst kapak açılarak disk pamuklar kolayca yerleştirilir. Kullanım esnasında dağılmaz, kolayca ön bölmesinden tek tek alınır.

2. Pamuklu Çubuk Organizeri
Ağırlık: 65 gr
Ölçüler: 8,8 x 10,5 x 6 cm
Ham Madde: Polistren

Açıklama: Üst kapak açılarak pamuk çubukları organizere kolayca doldurulabilir. Öndeki boşluğa düşen pamuk çubukları, alt tabladan kolayca alınarak kullanılabilir.

3. Silindir Pamukluk
Ağırlık: 71 gr
Ölçüler: 9,5 x 7,3 (Çap) cm
Ham Madde: Polistren

Açıklama: İster normal ya da disk pamuklarınızı, isterseniz pamuklu çubuk ya da bir çok farklı makyaj ve yardımcı ürünü düzenli bir şekilde tozlanmadan korumak için kullanabilirsiniz.

  • Eklips Organizer Set 3'lü ne kadar?
  • Eklips Organizer Set 3'lü kaç lira?
  • En ucuz Eklips Organizer Set 3'lü nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.