Anadolu Mutfağı Karanfil 15 Gr

Anadolu Mutfağı Karanfil 15 Gr ŞokMarket mağazalarında satılmaktadır.

3.04 TL
-0.21 TL
3.25 TL


ŞokMarket online mağazasından Satın al

Anadolu Mutfağı Karanfil 15 Gr


Anadolu Mutfağı karanfil; tarçın, hindistan cevizi, karabiber ile karıştırılıp kullanılabildiği gibi, tarçın ile yapılan karışımdan da çok güzel bir tatlı baharatı oluşturulabilmektedir. Ayrıca karanfil, akciğer hastalıklarında, hazım problemlerinde, kansere karşı korunmada faydalı bir baharattır. Karanfil ağız kokusunu gidermede konusunda da etkilidir. İçerisinde kesinlikle gluten içermeyen bir gıdadır.


Kullanım Alanları; Fırın, meyve, sebze ve et ürünlerinde kullanılır. Ekmek, kek, çörek, turşu, pasta, reçel, puding, şurup, jambon, hamburger, sosis, rosto, köfte, kızartılmış et, türlü, pancar, güveç, havuç, kabak, patates, balkabağı. Türkiye'de genellikle unlu ve şekerli ürünlerde, bitki çaylarında, bazı soslarda yer alır. Tarçın, karabiber, küçük hindistan cevizi ile karıştırılıp kullanılabileceği gibi, tarçın ile yapılan karışımdan çok güzel bir tatlı baharatı oluşturulmaktadır.


Üretim Aşamaları; Hasat öncesinde; bitkinin aroması en doygun seviyeye gelene dek yetişmesi beklenir. Fabrikada ham madde işlenirken; aromasını, doğallığını ve tazeliğini koruyacak özel üretim işleme sistemleri kullanılır. Ürünlerin ambalajlanması ileri teknoloji ile el değmeden gerçekleştirilir. Baharat saklama koşulları için en doğru ambalaj belirlenir. Bu sayede ürünler aromasını yitirmeden tazeliğini uzun süre korur. Sofralarınıza taze ve sağlıklı olarak ulaşır. 

  • Anadolu Mutfağı Karanfil 15 Gr ne kadar?
  • Anadolu Mutfağı Karanfil 15 Gr kaç lira?
  • En ucuz Anadolu Mutfağı Karanfil 15 Gr nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.