Yudum Kızartma Ustası 2 Lt

Yudum Kızartma Ustası 2 Lt ŞokMarket mağazalarında satılmaktadır.

39.95 TL
21.45 TL
18.5 TL


ŞokMarket online mağazasından Satın al

Yudum Kızartma Ustası 2 Lt

 

Kızartma ustası ile yapılan kızartmalar daha az yağ çeker !

Kızartma Ustası ısıya karşı direnci çok yüksek bir yağdır. Kızartma Ustası ile yapılan kızartmalar daha az yağ çeker.

Yapılan laboratuvar çalışmaları ile Kızartma Ustasının az yağ cektiği kanıtlanmıştır. Ayrıca aynı yağ ile defalarca kızartma yapılmasına rağmen, yağın bozulmasının göstergesi olan değişimin diger yağlarla kıyaslanamayacak derecede az olduğu görülmüştür. 

Kızartma Ustası yaygın olarak kullanılan kızartma işlemi koşullarını temsil eden kızartma süreci sonunda rafine bitkisel yağları temsil eden yağ grupları içerisinde diğer yağlardan istatistiksel olarak daha az yağ emilimi gerçekleştirmiştir.

 

Kızartma Ustası İçeriği !

Kızartma Ustası, Palm Süper Olein, Ayçiçek Yağı ve Antioksidan (Tersinir-bütil hidrokinon (TBHQ) – E319) karışımından oluşmaktadır.

Kızartma Ustası besleyici içeriğe sahiptir. Kızartma Ustası, E vitaminince zengin olan ayçiçek yağı ve bir mevve yağı olan palm yağı türevi palm süperolein karışımı olan özel bir üründür. E vitamini pek çok açıdan vücuda (kalp kamar sağlığı, göz sağlığı, bağışıklık sistemi, sinir sistemi,...) faydaları olan çok güçlü bir antioksidandır.

Palm yağı oda sıcaklığında yarı katı formda bulunur. Fraksiyonlanma olarak nitelendirilen ayırma işlemine tabi sıvı faz ise palm olein yağıdır. Pişirme amaçlı kullanılan bu yağ, ısıya ve oksidasyona karşı çok dirençlidir. Palm süper olein ise palm oleindeki sıvı fazın ayrılması ile elde edilen, daha soğuk ortamlarda sıvı ve berrak kalabilen bir türevdir. Diğer sıvı yağlar ile kıyaslanamayacak derecede oksidasyona karşı direnci olan palm süper olein özellikle kızartmalar için en ideal yağdır.

  • Yudum Kızartma Ustası 2 Lt ne kadar?
  • Yudum Kızartma Ustası 2 Lt kaç lira?
  • En ucuz Yudum Kızartma Ustası 2 Lt nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.