Arifoğlu Organik Göz Çevresi Kremi 30 ml

Arifoğlu Organik Göz Çevresi Kremi 30 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

135.0 TL
16.5 TL
118.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Arifoğlu Organik Göz Çevresi Kremi, Tüm Dünya'da geçerliliği olan EtkoCosmos Organic Sertifikası'na sahiptir. Göz çevresi için özel formüle edilmiştir. Üç etkili bir bakım ürünüdür. Hem nemlendirir hem çizgi ve kırışıklık bakımı yapar.

Faydaları; İnce göz çevresinde hızla emilerek yoğun nemlendirme sağlar. Ciltteki elastikiyeti artırarak çizgi ve kırışıklıklara karşı bakım sağlar.

Aktif Bileşenleri; Hint dutu, Hindistan cevizi yağı, Aloe Vera, Kedi Kuyruğu, Siyah Frenk Üzümü Yağı, Zerdeçal, Lavanta, Günlük (Buhur), Mür, Papatya, Misket Limonu Kabuğu, Kabe Samanı, Biberiye, Selvi.

Etki Mekanizması; Hint Dutu, yüksek oranda antioksidan bileşenler ve C vitamini içerir. Hindistan Cevizi, içeriğindeki yağ asitleri (Caprylic ve Lauric) içten ve dıştan yangıyı azaltır. İçerdiği antioksidan ile cildi korur. Cildin birçok ihtiyacını karşılar. Aloe Vera, Cilde hidrasyon sağlar aynı zamanda cildin nemini korumasına da yardımcı olur. Cildi besler ve yeniler. Siyah Frenk Üzümü, yüksek GLA (gamma-linoleic acid) kaynağıdır. Ciltte oluşan hassasiyete ve yangılara karşı yatıştırıcı rol oynar. Zerdeçal, yüksek oranda karoten ve A vitamini içerir. Lavanta, en iyi uçucu yağlardan biridir. Bakteri oluşumunu önler. Günlük (Buhur), çizgi ve kırışıklıklarda etkili bir uçucu yağdır. Mür, çizgi ve kırışıklıklarda etkili bir uçucu yağdır. Biberiye, Genel cilt bakımı sağlar. Selvi, yağlı ve aşırı nemli ciltler üzerine olumlu etkileri vardır.

Nasıl Kullanılır?

1 doz ürün, her iki göz çevresi için yeterlidir. Yüzük parmağına alınan bir doz ürün iki parmak arasında eşit miktarda bölünür. Öncelikle kazayağı üzerine tampon vuruşlar ile uygulanır. Daha sonrası tüm göz çevresine C harfi yaparak nazikçe yedirilir.

Kullanım Sıklığı: 20-30 yaş aralığında günde bir kez ve sadece sabah, 30 yaş sonrası günde iki kez sabah/akşam uygulanır.

Önemli Not: Uçucu yağlar güneş altında veya güneşe çıkmadan hemen önce kullanılmaz ve lekelenmeye sebebiyet verir. Bu sebeple gündüz güneşe çıkmadan en az 30 dk. önce uygulanmalıdır.

  • Arifoğlu Organik Göz Çevresi Kremi 30 ml ne kadar?
  • Arifoğlu Organik Göz Çevresi Kremi 30 ml kaç lira?
  • En ucuz Arifoğlu Organik Göz Çevresi Kremi 30 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.

Benzer ürünler

Ürün
Marka
Mağaza