Arifoğlu Organik Yaşlanma Karşıtı Yüz Serumu 30 ml (Anti Aging)

Arifoğlu Organik Yaşlanma Karşıtı Yüz Serumu 30 ml (Anti Aging) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

117.5 TL
62.5 TL
55.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Yaşlanma Karşıtı henüz başlangıç aşamasındaki kırışıklıkları “doğal bir yolla” önlemede etkilidir. Cildinizin özündeki ışıltıyı ortaya çıkarır, gençlik enerjinizi yansıtmanıza yardım eder.

Aktif Bileşenleri; Günlük, Mür, Argan Yağı, Selvi, Zerdeçal, Kabe Samanı, Lavanta, Misket Limonu, Nar çekirdeği, Hindistan Cevizi, E Vitamini, Siyah Frenk üzümü, Papatya

Etki Mekanizması; Günlük ve Mür, kırışıklıklarla savaşta en etkili bitkilerdendir. Argan, cildin elastik yapısını destekler. Zerdeçal, etkili bir arındırıcı görevi görür. Kabe Samanı, tropikal adalardan gelen bu değerli saman, cilt için pek çok özel fayda içerir. Lavanta, etkili bir tonik ve nemlendiricidir. Nar Çekirdeği, etkili bir antioksidandır. Hindistan Cevizi, cildin faydalı asitlerden faydalanmasını kolaylaştırır. E Vitamini, anti aging etkilidir. Siyah Frenk Üzümü, yüksek oranda cilt dostu GLA içerir. Papatya, yatıştırıcı etkiye sahiptir.

Nasıl Kullanılır?

Dekolte bölgesi ve yüz dahil olan bölgeye uygulanır. Anti Aging Krem veya Kırışıklık Karşıtı Krem uygulaması öncesi kullanılması etkisini artırır.

  • Arifoğlu Organik Yaşlanma Karşıtı Yüz Serumu 30 ml (Anti Aging) ne kadar?
  • Arifoğlu Organik Yaşlanma Karşıtı Yüz Serumu 30 ml (Anti Aging) kaç lira?
  • En ucuz Arifoğlu Organik Yaşlanma Karşıtı Yüz Serumu 30 ml (Anti Aging) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.