Azzaro Chrome Aqua EDT Erkek Parfüm 100 ml

Azzaro Chrome Aqua EDT Erkek Parfüm 100 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

579.0 TL
317.5 TL
261.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Tamamıyla yeni bir aromatik tazelikle Chrome Aqua daha göz kamaştırıcı bir koku ve deniz köpüğü ile karışan temiz bir esinti gibi yeni bir titreşime yol açar. Akdeniz'e bakan bir baba ve oğul. Eşsiz karmaşıklıkları ve bir meydan okumaya duydukları zevk, onları dalgalara atlamaya itiyor. Azzaro Chrome Aqua, bu zamansız andan ilham alıyor.

Ne kadar kaçak olduğu o kadar güçlü bir şekilde paylaşılan heyecanıyla, kalbiniz derin bir neşe yaşamaktan haz duyuyor. Hayattan taze ve göz kamaştırıcı bir mola BÜYÜK DALIŞ ANINDA TAZELENME VE DALGALAR kayalara çarpıyor. Aromatik bir tazelik havayı doldurarak esintiler köpükleri okşuyor. Denizin çağrısı Chrome Aqua'yı dalmaya itiyor. BİR DALGA KEŞFİ AZZARO Chrome Aqua, canlı aromatik notalarla dolu yeni bir yorumlama ile Chrome'un efsanevi tazeliğini yeniden canlandırıyor.

Koku, masmavi denizin içine büyük bir dalma gibi, cildi üç canlandırıcı, aromatik turunçgil uyumuyla yoğun, geçici bir su tazeliği hissiyle kaplar. GREYFURT FESLEĞEN VETİVER OKYANUSUN RENKLERİYLE RENKLENDİRİLMİŞ BİR ŞİŞE Chrome'un masmavi mavisini takiben, kokunun derin okyanus yeşili, güneşin öptüğü dalgaların rengini andırıyor. Kapak artık yumuşak ve ince beyaz iken, şişenin opak camı, mat kaplaması sayesinde deniz köpüğü gibi deniz köpüğü gibi yumuşak yıkama ve yuvarlanma etkileri ile yaratılmış görünüyor. AZZARO'nun yeni erkek parfümü Eau de Toilette'i olan CHROME AQUA ile kendinizi yoğun bir su anına bırakın. CHROME AQUA, Greyfurt, Fesleğen ve Vetiver'in aromatik notaları ile yapılan yorumda, CHROME'un efsanevi tazeliğini revize ediyor. Ciltteki dalgaların tazeliği gibi canlandırıcı ve canlı bir koku ailesi.

  • Azzaro Chrome Aqua EDT Erkek Parfüm 100 ml ne kadar?
  • Azzaro Chrome Aqua EDT Erkek Parfüm 100 ml kaç lira?
  • En ucuz Azzaro Chrome Aqua EDT Erkek Parfüm 100 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.