Bvlgari Aqva Pour Homme EDT Erkek Parfüm 150 ml

Bvlgari Aqva Pour Homme EDT Erkek Parfüm 150 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

2373.0 TL
533.0 TL
1840.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Göz kamaştırıcı orijinal şişesinde okyanus mavisi ve yeşilin mutluluk veren birlikteliğini gözler önüne seren Bvlgari Aqva EDT içerisinde barındırdığı mandalina, ada çayı, amber kokularıyla aynı zamanda huzur verici bir etkiye de sahiptir.

Şık etkileyici ve karizmatik etkiyi hissettiren erkeklerin vazgeçemeyeceği kokular arasında bulunan Bvlgari Aqva parfüm erkeği baştan yaratarak hem fresh hem aromatik tatların uyumunu harmanlayarak kullanıcılara sunuyor.

Kendinizi karşınızdakine net olarak ifade edebileceğiniz kokular arasından tüm bu vazgeçilmez özellikleriyle sıyrılmayı başaran Bvlgari Aqva parfüm enerjinizi değiştirerek size baştan aşağıya yenilenme imkanı veriyor. Damlatacağınız tek bir damlayla etkisini gösterecek olan Bvlgari Aqva parfümün şişesini yanınızdan ayırmak istemeyecek sizi en iyi yansıtan parfümün bu olduğunu düşüneceksiniz.

Önem verdiğiniz doğallığınızı bu sefer de parfümünüzde yaşayın. Bvlgari severler, Aqva Erkek Parfümle tanışıyor. Kendini daha enerjik ve canlı yansıtmak isteyen erkekler için tasarlanmış ve doğallığın en iyi temsilcisi olacak bu ürün artık sevenleriyle. İçeriğinde bulunan portakalın eşsiz kokusu, okyanus esintileriyle desteklenmiş. Ürün 150 ml’lik özel şişesiyle birlikte uzun süreli kullanımlar için oldukça uygun. Ayrıca ürün şişesi de dikkatleri bir anda kendisine çeviriyor. Kendine özel tarzınızın en iyi temsilcisi parfümünüzdür.

  • Bvlgari Aqva Pour Homme EDT Erkek Parfüm 150 ml ne kadar?
  • Bvlgari Aqva Pour Homme EDT Erkek Parfüm 150 ml kaç lira?
  • En ucuz Bvlgari Aqva Pour Homme EDT Erkek Parfüm 150 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.