Evoluderm Yüz Bakım Seti

Evoluderm Yüz Bakım Seti Gratis mağazalarında satılmaktadır.

99.0 TL
69.0 TL
30.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Evoluderm Anti Imperfection Temizleme Jeli 150 ml
Çinko ve Pembe Greyfurt özü ile zenginleştirilmiş Evoluderm Yüz Temizleme Jeli kusurların görünümünü azaltmak için arındırıcı etkiye sahiptir. Fazla sebum üretimini ortadan kaldırmak ve kontrol altına almak için cildi derinlemesine temizler ve arındırır. Pirinç mikropartikülleri gözenekleri açar, cildinizi temiz ve taze bırakır. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Hipoalerjeniktir.

Kullanım: Nemli cilde her gün uygulayınız, masaj yapınız ve durulayınız. Göz çevresi ile temasından kaçınınız.

Evoluderm Anti Imperfection Tonik 200 ml
Evoluderm Arındırıcı Tonik Losyon, Salisilik Asit ve Çinko içeren formülü ile cildinizi nazikçe temizler ve ciltteki fazla yağı gidermeye yardımcı olur. Sıkılaştırıcı aktif bileşenler ve arındırıcı Pembe Greyfurt özü açısından zengin olan formülü sayesinde gözenek tıkanıklığını gidermeye yardımcı olur. Cildinizi kurutmadan temizler, rahatlatır.

Kullanım: Sabah ve akşam nemlendiricinizden önce cildinize uygulayınız.

Evoluderm Anti Imperfection Nemlendirici Krem 50 ml
Evoluderm Matlaştırıcı Yüz Kremi, karmadan yağlıya dönük ciltler için kusurların giderilmesine yardımcı olur. Pembe greyfurt ekstresi ve Çinko ile günden güne cilt tonunun eşitlenmesini ve gözeneklerin sıkılaşmasını sağlar. Bitkisel pirinç tozu, mat ve kadifemsi bir görünüm sağlar.

Kullanım: Her sabah küçük bir miktar alarak çene, yanaklar, alın ve boyuna küçük noktalar uygulayınız. Hassas göz bölgesinden kaçınarak ürün tamamen nüfuz edilinceye kadar masaj yaparak yediriniz.

  • Evoluderm Yüz Bakım Seti ne kadar?
  • Evoluderm Yüz Bakım Seti kaç lira?
  • En ucuz Evoluderm Yüz Bakım Seti nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.