Himalaya Siyah Nokta Karşıtı Ceviz Set

Himalaya Siyah Nokta Karşıtı Ceviz Set Gratis mağazalarında satılmaktadır.

79.0 TL
35.75 TL
43.25 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Himalaya Siyah Nokta Karşıtı Ceviz Özlü Yüz Temizleme Jeli, içeriğindeki ceviz kabuğu tozu ve salisilik asit ile siyah noktaların giderilmesine yardımcı olmak için cildinizi derinlemesine nazikçe temizler. Sıkılaştırıcı özelliği ile bilinen limon yağı, fazla yağı azaltır ve gözenekleri sıkmaya yardımcı olur.

Kullanım: Yüzünüzü ıslatın, bu yüzün küçük bir miktarını uygulayın ve yüzünüzün her yerine nazikçe masaj yapın, hassas göz bölgesinden kaçının, yıkayın ve kurulayın.

Himalaya Peeling Etkili Ceviz Özlü Scrub, sıradan temizleyiciler ölü derileri ve derine işlemiş kirleri gidermeyerek cildin cansız ve siyah noktalara müsait olmasına neden olur. Himalaya Peeling Etkili Ceviz Özlü Scrub düzenli olarak ölü derinin temizlenmesi, derinlemesine temizlik ve kalıntıların giderilmesi için anahtardır. Ceviz parçaçıkları ile güçlendirilmiş formülü ölü derileri ve siyah noktaları temizlerken antioksidan bakımından zengin Elma, yumuşak ve bakımlı görünen bir cilde kavuşmaya yardımcı olur. Paraben ve SLES İçermez.

Kullanım: Yüzünüzü yıkadıktan sonra uygulayın ve hassas göz bölgesinden kaçınarak nazikçe tüm yüzünüze masaj yapın. İyice durulayın ve hafif dokunuşlarla kurutun. Işıltılı bir cilt için haftada 2-3 defa kullanın.

Himalaya Arındırıcı Çamur Maskesi, fazla yağı emen, tıkanmış gözenekleri temizleyen ve siyah noktaların ve derinin içine gömülmüş olan kirleri temizleyen mineral bakımından zengin bir maske. Cildi sıkılaştırır, doğal elastikiyetini geri kazandırır ve kırışıklık oluşumunu en aza indirmeye yardımcı olur. Ceviz cilt kirlerini, siyah nokta ve ölü hücreleri temizler. Mineral Kil, cildinizi yumuşak ve parlak bırakır.

Kullanım: Temizlenmiş yüz ve boyun üzerinde eşit olarak uygulayın, göz çevresindeki bölgeden kaçının. 10-15 dakika kurumaya bırakın. Islak bir süngerle temizleyin ve cildi soğuk suyla yıkayın. Haftada bir veya iki kez kullanın.

  • Himalaya Siyah Nokta Karşıtı Ceviz Set ne kadar?
  • Himalaya Siyah Nokta Karşıtı Ceviz Set kaç lira?
  • En ucuz Himalaya Siyah Nokta Karşıtı Ceviz Set nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.