WaterWipes Yenidoğan ve Hassas Ciltler İçin Kokusuz Bebek Islak Mendilleri 4x60'lı

WaterWipes Yenidoğan ve Hassas Ciltler İçin Kokusuz Bebek Islak Mendilleri 4x60'lı Gratis mağazalarında satılmaktadır.

93.0 TL
-0.25 TL
93.25 TL


Gratis online mağazasından Satın al

WaterWipes hassas bebek mendilleri, %99.9 su ve bir damla meyve özünden yapılmış dünyanın en saf bebek mendilleridir. Yenidoğanlar ve hatta prematüre bebekler için bile uygundur. Etkili ama son derece yumuşak, saf ve naziktir. WaterWipes pamuk yünü ve suya uygun bir alternatiftir ve bebeğinizin hassas cildini temizlemek için idealdir. Cildinize en doğal bakımı sağlamak için WaterWipes tamamen %99.9 saf su ve 1 damla meyve özünden oluşmaktadır. WaterWipes bez kızarıklığı için bir tedavi ürünü değildir. Ancak bez kızarıklığına neden olabilecek veya şiddetlendiren bileşenleri içermez. Dünyanın en saf bebek mendillerini yapmak için, WaterWipes mümkün olduğunca az malzeme ve molekülleri daha da küçük hale getirmek için suyun yapısını değiştiren ve onu daha etkili bir temizleyici yapan teknik bir işlem kullanıyor. WaterWipes klinik olarak steril, tamamen saf ve naziktir, herhangi bir istenmeyen içerik barındırmaz. Lütfen WaterWipes'ı kullandıktan sonra kesinlikle tuvalete değil, çöpe atın. Amacımız tutkuyla bebeğiniz için en güvenli ve en yumuşak mendilleri yaratmak ve gezegenimizi gelecekleri için korumaktır.

Ürün Hakkında
• Hassas ciltler için güvenli. Bebeğinizin hassas cildini temizlemek için ideal olan WaterWipes Hassas Bebek Mendilleri, prematüre bebeklerde bile kullanılabilecek kadar naziktir.
• Ebelerin tavsiyesi. Ebelerin %97'si su ile ıslatılmış pamuk veya WaterWipes kullanılmasını öneriyor. (Kaynak: 102 Ebeye İlişkin Spark Araştırma Çalışması, Ekim - Kasım 2014)
• Doğumdan itibaren kullanılır. WaterWipes dünyanın en saf yenidoğan bebek mendilleridir. Bir bebeğin, yürümeye başlayan çocuğun veya bir yetişkinin hassas cildi için mükemmeldir.
• Yalnızca 2 içerik. İçeriği sadece %99.9 saf su ve bir damla meyve özünden oluşmaktadır. Meyve özü nazik bir cilt bakımını sağlar.
• Çok kullanımlı ıslak mendil. Diğer kullanımlar: +6 Aylık bebeğinizin vücudunu temizler, yetişkinlerde ve evcil hayvanlarda kullanılır.

İçindekiler: Aqua, Grapefruit Seed Extract - %99.9 saf su ve %0.1 greyfurt çekirdeği özütü*
*%0.002 oranında benzalkonium klorür içerir.

Saklama Koşulları: Mendillerin kurumasını önlemek için kapağı kapalı olarak muhafaza edin ve oda sıcaklığında saklayın.
Atık Güvenliği: Kullanılmış mendilleri lütfen çöp torbasına atın. Tuvalete atmayın.
DİKKAT: Boğulma tehlikesi oluşturabilir.

  • WaterWipes Yenidoğan ve Hassas Ciltler İçin Kokusuz Bebek Islak Mendilleri 4x60'lı ne kadar?
  • WaterWipes Yenidoğan ve Hassas Ciltler İçin Kokusuz Bebek Islak Mendilleri 4x60'lı kaç lira?
  • En ucuz WaterWipes Yenidoğan ve Hassas Ciltler İçin Kokusuz Bebek Islak Mendilleri 4x60'lı nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.