Cif Sprey Temizleyici Doğanın Gücü Banyo 750 ml

Cif Sprey Temizleyici Doğanın Gücü Banyo 750 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

47.5 TL
9.75 TL
37.75 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Yıllardır temizlikte kullanılan doğal içeriklerin CİF uzmanlığıyla bir araya geldiği Cif Doğanın Gücü Banyo Spreyi ile tanıştınız mı? Ailesi için her zaman en iyisini isteyenlere hem çok güçlü hem de doğal kaynaklı Cif Doğanın Gücü Banyo Spreyi, banyo temizliğinde doğal yardımcınız olmaya geliyor.

Banyo duşakabin temizliğinde kireç lekelerine nasıl çözüm bulacağınızı düşünmeye son! Yüzey temizleyiciler arasında doğallığı ve güçlülüğüyle öne çıkan Cif Doğanın Gücü Banyo Spreyi, sevdikleri ve çevresi için doğal temizliği tercih edenler için yıllardır temizlikte kullanılan sirke ve karbonatı Cif uzmanlığı ile birleştirdi. Olay lekeleri kolayca çıkaran banyo temizleyici Cif Doğanın Gücü Banyo Spreyi, içeriğindeki sirke ve karbonat sayesinde banyo yüzeylerinde doğal ve güçlü temizlik sağlar. Cif Doğanın Gücü Banyo Spreyi, %100 doğal kaynaklı aktiflere sahip güçlü formülüyle banyodaki günlük kirleri, sabun kalıntılarını ve kireç lekelerini kolayca söküp atar.

Banyo temizliğinde devrim yaratan Cif Doğanın Gücü Banyo Spreyi’nin %100 doğal kaynaklı içeriğinde bulunan organik lavanta yağı ile temizlik sonrası banyonuz mis gibi kokar. Banyo temizliğinde gücünü doğadan alan Cif Doğanın Gücü Banyo Spreyi; klor, fosfat ve paraben içermez. Üstelik %100 geri dönüştürülebilir şişesiyle size doğal temizlik sağlarken doğaya da katkı sağlar.

Mis gibi lavanta ferahlığını ve güçlü temizliği banyonuzda hissetmek için Cif Doğanın Gücü Banyo Spreyi’ni hemen deneyin, Cif ile banyonuzda olay lekeleri kolay çıkarın!

  • Cif Sprey Temizleyici Doğanın Gücü Banyo 750 ml ne kadar?
  • Cif Sprey Temizleyici Doğanın Gücü Banyo 750 ml kaç lira?
  • En ucuz Cif Sprey Temizleyici Doğanın Gücü Banyo 750 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.