Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Siyah ve Koyu Renkli Giysiler İçin 2520 ml

Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Siyah ve Koyu Renkli Giysiler İçin 2520 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

105.0 TL
20.0 TL
85.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Renk korumada Yumoş Deterjan’dan daha iyisi yok!*

Zamanla yıpranan siyah ve koyu renkli giysilerin eskisi gibi canlı renklere sahip olmayabilir ya da dokuları ilk günkü gibi kalmayabilir.

Doğal kaynaklı Pro-Fibre teknolojisi ile Yumoş sıvı çamaşır deterjanı, giysilerinin liflerini sarar, giysilerinin dokusunu korur ve onarır. Siyahlar için sıvı deterjan arıyorsan, siyahlar için özel olarak geliştirilmiş olan Yumoş çamaşır deterjanı, sunduğu siyah giysi bakımı özellikleri ile tam sana göre. Siyah ve koyu renkli giysilerinin renklerinin solmasını engeller ve siyahları ilk gün olduğu gibi canlı tutmaya yardımcı olur. Yumoş’un siyahlar için deterjanı renk yenileme teknolojisiyle giysilerinin ilk gün olduğu kadar siyah! Siyah giysilerinin daha uzun ömürlü olması için özel olarak geliştirilen Yeni Yumoş Deterjan, siyah giysilerini solmaya karşı korur.

%91’i doğal kaynaklı içeriklerden oluşan Yumoş Deterjan, renk ve doku koruma özelliklerinin yanında derinlemesine temizlik de sunar. Derinlemesine temizlik yapan formülüyle giysilerin tertemiz ve ilk gün olduğu kadar siyah bir şekilde, uzun süre seninle! Siyah giysilerine bakım yaparak derinlemesine temizler ve daha uzun süre seninle kalmasını sağlar. Klor, paraben, ve boya içermez! Ayrıca içeriğindeki eşsiz Yumoş kokusu giysilerinle buluştuğu andan itibaren ferah ve temiz bir koku uzun süre sana eşlik eder. Ferhalığın ve temizliğin kokusu giysilerinde kalır.

Şeffaf formülü sayesinde Yumoş sıvı deterjan, giysilerinin üstünde kalıntı bırakmaz. Siyah giysilerin üzerindeki deterjan kalıntılarına son! Giysilerinin ihtiyacı olan bakım ve derinlemesine temizlik deneyimini Yumoş Deterjan ile keşfetmeye hazır mısın?

Kullanım
Yumoş Deterjan kullanırken, ana deterjan gözüne 1 yıkama ve az kirli giysiler için 60 ml koyabilirsin.
2-3kg = 60 ml , 4-5 kg= 80 ml

*Standart renkli kumaşlarla, aynı amaca hizmet eden ürünlerle yapılan test sonuçlarına göre.

İçindekiler: %5-15: Anyonik Aktif Madde 5%: Noniyonik Aktif Madde, Sabun, Polikarboksilat, Fosfonat, Enzim, Methylisothiazolinone, Chloromethylisothiazolinone, Parfüm, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxycitronellal, Linalool.

  • Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Siyah ve Koyu Renkli Giysiler İçin 2520 ml ne kadar?
  • Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Siyah ve Koyu Renkli Giysiler İçin 2520 ml kaç lira?
  • En ucuz Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Siyah ve Koyu Renkli Giysiler İçin 2520 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.