Jeuvenile Aktif İçerikli & Canlandırıcı Vücut Spreyi Fit Body Spray 200 ml

Jeuvenile Aktif İçerikli & Canlandırıcı Vücut Spreyi Fit Body Spray 200 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

169.5 TL
12.5 TL
157.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

İçerisindeki mentol dolayısıyla çok hafif bir sıcaklık hissedebilirsiniz. Çoğu ciltte bu da hissedilmez. Kullandıktan sonra termal tayt yada vücudunuzu streçleyerek kullanırsanız bölgesel olarak ciddi bir terleme sağlar. Yapılan klinik çalışmalarda bu şekilde kullanımda bölgesel etkisinin arttığı gözlemlenmiştir. Kullanılmaması durumunda halen etkili olacaktır. Kafein, guarana, l-karnitin, pantetheine sulfonate ve cysteic acid içeren zengin formülü pürüzsüz bir görünüm kazandırır.

• Peptitlerle elastikiyet ve sıkılaşma sağlar.
• 14 çeşit amino asitle besler, canlandırır ve nemlendirir.
• Ferahlık verir.

Kullanım Şekli: Vücudunuza, özellikle bacak, karın ve kol bölgelerine spreyleyip masaj yaparak uygulayın. Sonrasında fiziksel aktivite önerilmektedir. Vücutta termal tayt yada streç kullanımı ile bölgesel olarak etkiyi arttırmaya yardımcı olabilirsiniz.

Aktif İçerik: Caffeine, Carnitine, Paullinia Cupana (Guarana) Seed Extract, Cysteic Acid, Calcium Pantetheine Sulfonate, Copper Palmitoyl Heptapeptide-14, Heptapeptide-15 Palmitate, Panthenol, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Menthol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Niacinamide (Vitamin B3).

  • Jeuvenile Aktif İçerikli & Canlandırıcı Vücut Spreyi Fit Body Spray 200 ml ne kadar?
  • Jeuvenile Aktif İçerikli & Canlandırıcı Vücut Spreyi Fit Body Spray 200 ml kaç lira?
  • En ucuz Jeuvenile Aktif İçerikli & Canlandırıcı Vücut Spreyi Fit Body Spray 200 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.